Weeeeu!

Idag är en bra dag!

Igår fick jag ett mail om att jag antagligen kommer få jobba heltid 7 veckor i sommar när Ostindiefararen ligger vis Stenpiren, är det inte helt fantastiskt?! Bell blev minst lika exalterad som jag när jag sa det till henne och båda kommer hoppa omkring och vara jätteglada idag. Låter trevligt.

http://arkiv.lidkopingsnytt.nu/_00bildbox/ostindiefararen.jpg

Jag har även bestämt mig för att göra i alla fall halva min artikel till engelskan idag, måste ju ändå göra klart den innan jag åker. Men det går nog bra, ska skriva om Aboriginer så det är ju ett kul ämne ändå.

http://www.destinationdownunder.se/australia/facts_images/aboriginal_kids.jpg

Inatt drömde jag att någon på FB hade bytt namn till Peter Pan som mellannamn, jag blev skitarg för jag ville ju heta det (tydligen). Blev så arg att jag bytte namn till Tingeling som mellannamn istället för Peter Pan. Funderar på att göra det på riktigt eftersom det tydligen var en fruktansvärt stark önskan i drömmen. Att jag ens drömde om det.

http://www.enjoyfrance.com/images/userimage/peter-pan.jpg

Jag drömde att jag hade vunnit en cirkuscarneval också, massa vagnar med tält och styltor i. Var på klassresa och ute med min husbil som jag inte har. Hela mitt rum med möbler och shit var inpackat i den, plus packningen från oss som åkte då. Och så carnevalvagnarna på släp. Fan vad alla flög omkring, jag trodde jag skulle dö flera gånger.


http://www.pressbild.com/pantomimteatern/cirkusvagnen/bild/bild_dl/cirkusvganen_f01_100.jpg

Eftersom jag somnade runt elva igår så är jag nu vaken. Lite stolt faktiskt för jag väckte Bell när jag ringde henne vid kvart i åtta. Det är inte varje dag det händer.

http://dendarelin.blogg.se/images/2007/trasig_vaeckarklocka_1_1176379853_675782.jpg

Ikväll kommer Grey's Anatomy på tv. Vi kommer säkert titta på ett Stargateavsnitt som paus i pluggandet. Det är en dag mindre kvar tills det kommer ut mer Vampire Diaires. Woho!

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gq_Gz/GreysAnatomy/season3/greys-anatomy82.jpghttp://www.rankopedia.com/CandidatePix/37450.gifhttp://missdothy.com/watch-the-vampire-diaries_episode-12.jpg

Jag vill jobba som abulansljudsgörare. WEEEEEU WEEEEU WEEEEU WEEEEEU WEEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEU WEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEU!
http://www.scrapperian.se/images/ambulans.gif

Svaret är nej, jag är inte mentalt frisk.

Puss
Trix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0