Osndagen och Torsdagen

En mkt speciell onsdag om ni frågar mig. För det första är det JEssicas födelsedag, och för det andra en liten dag med äventyr! Så vid 12.30 tiden, eller 12.34 ganska exakt åkte jag inte till Götet, Träffade Trixen på pendeln och Borgert vid Nordstan, vi åkte till Piren och hälsade på Gert som visade lite olika bilder på klänningar, jag har tänkt göre en robe a la polonaise, en sånhär:



Bara för att det är det snyggaste jag någonsin sett näst efter dethär:



Efter besöket hos Gert gick vi runt ett tag och kollade ATG-ombud, byxor, sulor och till slut fjälster, fjälster är samma sak som djurtarm, och jag letade efter rakt nötfjälster då Erik fått för sig at vi ska göra egen korv. Vihar kollat efter fjälster på ganska många ställen men Bellis jag som snilleblixt åkte till Saluhallen i Götet och vips så var jag med fjälster (krokigt). Så Efter fika och lite roliga bilder åkte jag hem och åt lax med mamma och sen åkte jag och hämtade Erik och åkte till pappa för att lägga 5m kotarm i blöt i deras kyl. ÄCKLIGT!!!!


På torsdagen när pappa och Catharina åkte till Prag började Erik montera ihop köttkvarnen, när vi tagit en tur förbi Willys och inhandlat kött och annat så började vi mala, det gick trögt i början innan Erik him self kom på att någonting i snurran var ihopsatt baklänges, efter denna fantastiska upptäkt gick allt mkt bättre och efter drygt tre timmar stog vi där med 4 meter korv i smakerna Chorizo, Baconost, olivfeta, öl och Eriks extra allt. Ölkorven, som vi inte alls trodde på från början visade sig bli den bästa tillsammans med baconosten.

Tarmen gick sönder på en del ställen n'r vi försökte knyta ihop korvarna, så vi fick lite biffar i stekpanan också, och vad passar bättre än att avsluta med chokladpudding och film?? =D



n






 

Jul










Nyår

Bilder på Spiderpidg och Kenny som mötte sitt dramatiska öde på Nyår (Det dramatiska ödet av att vara Pinatas)





Erik Rider

Jag kännde att efter ett år av torka på bloggen äre lika bra att lägga upp lite olika saker, och då har självklart bilden på Erik när han rider en självklar plats.



Kitesurfing

Tanken är ju att jag ska lära mig allt dethär med kitesurfing till våren/sommaren. Så Erik mitt solsken plockade fram sin kite för att visa lite.

/Bell!




RSS 2.0