Tips!

Nu har jag kommit på att vi behöver en ny kategori!

Jag tänkte att det är en del vi tipsar om ibland, som nu tillexempel, nu tänkte jag tipsa om en bok så ville jag ha en passande kategori..

Blev tvungen!

Aftonbladet
Byt ut några vanor - spara tusentals kalorier

Du behöver inte stuva om hela ditt liv för att gå ner i vikt. De små, små förändringarna kan göra stor, stor skillnad.

Byt ut standardmjölken i din dagliga latte mot lättmjölk och spara 14 600 kalorier på ett år. Eller skippa mjölkchokladen och ta en kexchoklad i stället. Voilá! 265 kalorier sparade, bara sådär.



  Byt 1 dl matlagningsgrädde (15% fett) mot 1 dl Laga lätt (5% fett).
Spara: 75 kcal.

  Byt 60 g fetaost (23% fett) mot 60 g lätt fetaost (3% fett).
Spara: 101 kcal.

  Byt 100 g Marabou mjölchoklad mot 55 g Kexchoklad.
Spara: 265 kcal.

  Byt 2,5 dl milkshake med lättmjölk och gräddglass (12% fett) mot 2,5 dl smoothie med lättmjölk och vaniljyoghurt (2% fett).
Spara: 130 kcal.

  Byt 1 kanelbulle mot 1 äpple.
Spara: 150 kcal.

  Byt 1 burk kokosmjölk (16% fett) mot 1 burk lättkokosmjölk (6% fett).
Spara: 360 kcal.

  Byt 2,5 dl kaffe latte med standardmjölk mot 2,5 dl kaffe latte med lättmjölk.
Spara: 40 kcal.

  Byt 1 Tip Top mot 1 Top Hat.
Spara: 275 kcal.

  Byt 1 dl jordnötter mot 1 dl japanmix.
Spara: 122 kcal.

  Byt 100 g köttbullar (17% fett) mot 100 g köttbullar (9% fett).
Spara: 80 kcal.


På tv

Det blev lite mer i tv än bara tv 4:s 30 sekunder.

Här:
http://news.cctv.com/program/C21248/20100329/105427.shtml

..och här:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8591965.stm


Kroppsbild

Jag satt och kollade lite på Aftonbladets sida när jag hittade dehär:

http://kroppsbild.wordpress.com/

En sida med en fin tanke som helt klart är värd allt stöd. Tack Julia Skott för denna fantastiska ide!

/Bell!

Hoppsan!

Okej, dehär är faktiskt ganska pinsamt, men jag vågar bjuda på mig själv så här kommer de!


Jag och mamma skulle promenera till affären och handla nu på morronen innan hon skulle åka till jobbet, så till mitt försvar så hade vi ganska brottom med att äta och klä på oss och komma iväg. Jag drog på mig ett par jeans och en tröja och skuttade ner för trappan med tandborsten i högsta hugg, jag han bara tänka att det kändes lite konstigt om rumpan, sen var vi iväg. Inget att tänka vidare på, men ni fattar att det var något.

Efter en timma och ungefär 10 minuters frisk luft, motion ocn shopping var vi hemma och ja, det var helt klart varmt och bulligt om rumpan. Så vi kom in, packade upp och sen när jag skulle gå upp och hämta skolböcker blev jag bara tvungen att se om det verkligen var någonting onormalt med mina byxor eller om jag bara inbillade mig.

Där ner i byxorna, precis över rumpan låg ett par extra trosor..(?!)
Hur de kom dit har jag INGEN aning om, men de låg där som en extra bulle på moset liksom, och de hade jag gått runt med i affären! Tänk om de hade hasat ner för benet och jag hade typ tappat ut dem i affären! Det hade verkligen varit pinsamt! Så tack gode gud att de (bara) låg över rumpan!!!

Det var dagens roliga, så nu är det dax att plugga.


/Ja, lika bra att erkänna att det är Bell, ni skulle väll ha listat ut det ändå?

Bea gästbloggar 3

3 is the magic number
Jag försov mig.

Natten innan hade jag bett mamma att väcka mig då det var hon som körde mig dit. Själv hade jag ställt om min klocka men det hade uppenbarligen inte hon. Detta kom jag på en kvart innan det jag skulle vara där. Det blev att springa ut till bilen och i ilfart flyga ner till båten. Jag kom dit ungefär tio över varav jag blir stoppad av poliser. "Namn och personnummer." Jag gav dem MITT namn och MITT personnummer varav de ger mig Trix namn och nån annan snubbes personnummer. Nej, nej och ytterligare ett nej! Efter tio minuter kommer Gert och Emanuel och säger att det faktiskt är jag och att jag inte är där för att mörda vicepresidenten. "Ja, för du ser ju inte farlig ut." Man tackar, snälle konstapel!

Efter många timmars väntan, och stor nervositet, så anlände äntligen Kinas vicepresident Xi Jinping. När jag stod där uppe i fockmasten så kändes det som att jag hade första parkett över hela eventet. Jag såg alla bilarna köra in på kajen; det var sjukt många! Massa kineser gick ut och Erik som stod bredvid mig frågade, "Vem av dem är det?". "Ja," tänkte jag, "det var en bra fråga." Vi såg inte vem av alla människor det var förrän superkargören Peter hälsade dem välkomna. Där, vid grinden och alla poliser, stod de och pratade för länge. Mina händer hade för längesedan frusit till is och höll nu krampaktigt i veporna. "Jag får inte tappa dem för tidigt. Jag får inte tappa dem för tidigt! Andra gången! Andra gången han slår då slänger jag ner dem. Inte första." Jag kände hur det blev tjärstopp då mina händer också var nertjärade.

Det fanns tre scenarios i mitt huvud: Det första när mina händer blir så kalla att jag inte kan hålla kvar i veporna och tappar dem för tidigt, det andra när det blir tjärstopp och jag INTE kan kasta ner dem alls, och slutligen det tredje när det kommer en stor vindpust och jag blåser ner från råt. I sista scenariot så tappar jag veporna OCH ramlar mot min död. Alltså det sämsta. Dock hade jag ju säkerhetssele men vem vet, den kan ju mystiskt gå av. Jag varnade Erik för att jag kunde vara en aning paranoid. Som tur var så gick allt enligt planerna förutom hissningen av seglet som Jinping skulle göra. Jens och Björn var snabba på att påpeka att det hade fastnat. Om de hade hållit tyst så hade det kanske aldrig märkts så tydligt.

Efter vi hade klättrat ner så ställde vi upp oss inför sång. Det blev helt tyst på däcket när Jinping kom upp från kanondäck. Han gick fram till oss och jag tänkte "Ska jag springa ner för landgången eller bara hoppa över relingen?" Det var ganska skrämmande att träffa honom. Men han tog oss alla i hand, oavsett hur smutsiga vi var, log och sa "Ni hao" på grov mandarin. Jag log och nickade instämmande. Vad skulle jag göra liksom? Nåväl, jag slutade andas för en sekund i alla fall.

Nyckelharpor har blivit en ny favorit och den där tårtan vi fick i slutet var inte så dum den heller! Nu blir det till att skriva det sista på projektarbetsrapporten då jag inte tror jag kan skjuta upp den hur länge som helst.


Varma kramar blandat med glass och lite kattillsats,
Bea

Bea gästbloggar 2

Gästbloggare returns!
Tjena!

Dock var det inte så längesen vi introducerades första gången. Det är Bea igen, den som inte är Trix men lik Trix. Jag vet att det är förvirrande men försök att hänga med. Denna helg var vi fullbokade: vi hade både jobb och arbetshelg och celebert besök. Jag med mina utredarförmågor listade ut för ett bra tag sen att det var Kinas vicepresident Xi Jinping som skulle besöka båten men inget var ju officiellt ännu.

Dagen var lång och sliten när jag spenderade en halvtimma med att strö ut sågspån längs ett halvfärdigt rå. "It's a dirty job, but somebody's got to do it." Det var inte bara rosor - en pall med 70 kg sågspån och träbitar ställdes på mina tår (Vänsterfoten, vad annars? Allt händer den.) men ingen direkt skada var skedd. Det gör lite ont men den är inte blå och tårna funkar som de ska. På kvällen belönades vi med en konsert av Immanu El på Parken. Immanu El är ett band här från Göteborg med fem medlemmar varav vi känner en av dem. Det är alltid kul att se någon man känner göra det som man vet personen brinner för. Det är också fantastiskt roligt att gå på konserter!

Fast vi kom nog lite tidigt. Jag hade fått order om att vara hemma ett igen så min tid var knapp. Så som jag hade uppfattat det så skulle de börja spela halv elva men det var då förbande började. Sen var det några som skrek "EN GÅNG TILL! EN GÅNG TILL!" och jag tänkte "Snälla, kan de inte sluta nu så Immanu El kan börja så jag får se allt så jag kan vara hemma i tid?" En sak jag har vetat väldigt länge är att ingen lyssnar på mig. Det var inte så att de var dåliga, för det var de inte. Fast vi var ju liksom där för att se Immanu El, förbandet var ju bara en bonus. Borde inte bonusar komma sist?

Nåväl. Immanu El började väl spela någon gång runt 23.20 då jag beklagade mig för mamma och sa att hon måste ge mig lite mer tid. Icke! Vi ställde oss där och hoppades att alla fick höra sina favoritlåtar innan jag var tvungen att gå. "Archers. Archers! När spelar de Archers!?" skrek Trix gång på gång. Trix fick sin Archers-dos och stod där, lycklig igen. Jag ville nog mer höra Aerial vilket jag fick! Mycket glad katt! Bell väntade tålmodigt på sin Lionheart vilket också hade varit roligt att höra. Jag kunde inte sluta titta på klockan. Jag ville inte åka hem nu! Mitt hjärta sjönk när jag såg att det var dags att hämta sin jacka och gå. Det blev ingen Lionheart för min del verkade det som. Dagen efter fick jag höra att det blev ingen Lionheart över huvud taget vilket gjorde mig lite gladare för då hade jag i alla fall inte missat något. Förlåt Bell, det var elakt sagt!

Dagen efter väntade och det gällde att vara ordentligt utvilad. Somnade till toner utav just Lionheart då jag kände att någon tröst för att tvingats gå hem tidigare skulle jag allt ha! Men skräcken inför morgondagen skulle allt snart göra sig ihågkommen. Fast nu var sova allt jag ville göra. Det hade varit en lång och händelserik dag. Morgondagen skulle bli detsamma.

(PS. Jag är en skrivare och kommer alltid vara en skrivare. Det är därför allt jag skriver blir så långt. Förutom det där första blogginlägget, jag var bara blyg.)


Mjau,
Bea

Immanu El

På lördagen efter allt slit vart det dax för konsert. Trix, jag och Borgert träffade Hasse utanför Parken vid 21 och  sen gick vi in. Vi satt och pratade och hade det bara allmänt trevligt innan det första bandet, vars namn jag tyvärr inte kommer ihåg, drog igång. Det lät väldigt mycket, och smarta jag tog inte med öronproppar, inte för att jag inte klarade volymen utan mer för att man hör alla detaljer mycket bättre, så jag höll lite för öronen vid de lugna delarna för att suga in så mycket som möjligt. Jag gillade verkligen andra (tror jag de var) låten, och nån mer fram mot slutet. Men man måste höra en låt två gånger innan den fassnar.

Efter en liten puas kom sen Immanu El upp på scen, vid dehär laget hade vi träffat Malin och två av hennes kompisar så vi stod tillsammans och lyssnade. Trix fick som hon ville när Tunnel och Arches (?) spelades, men jag väntade på Lionheart som aldrig kom. Synd. Men de andra låtarna är fina de me och helt klart värt de!

Det var kul att se Per spela, för de var första gången vi gjorde de. Bra var det också! Bandet har verkligen en väldigt speciell stil som inte riktigt går att sätta ord på, man ser att de trivs där uppe på scenen när de går loss på instrumenten. Tummen upp för de!

Jag tror Trix tog några bra bilder också, men eftersom hon är den som har dem så får hon lägga upp dem här när hon kan, så får hon såklart skriva lite okså.

Jag tänkte att Borgert skulle få berätta lite om dehär hon med men det får bli i ett annat blogginlägg!

/Bell

Bikini

Jag designade dehär bikinin i marinblått och vitt, hjälp mig att få den påriktigt genom att rösta! /Bell


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bakom kulisserna med Xi Jinping! Del 2

På lördagen vaknade vi i vanlig ordning vid 07.00, men redan då insåg man att det var någonting på gång.
Direkt när man kom upp på kanondäck för att äta frukost hittade man en ylande schäfertik, en kustbevakare och två poliser i färd med att söka igenom varenda befintlig centimeter av skeppet.

När vi sedan satt där och försökte vana med kaffe dök de upp poliser och kustbevakare litre här och var, några vill ha kaffe, andra kom med speglar på långa skaft och de som inte hade spegler hade hundar.
efter frukosten skulle vi sammlas i utställningshallen igen och när man kom upp på väderdäck såg man polisbilar, poliser, avspärrningar, kustbevakarnas båt, polisbåt, polishellikoppter.. you name it!!

Efter en genomgång och lite sista outtsning satt vi där och bara väntade med en kopp kaffe, vid 10.15 stog vi berädda på våra plattser och när det var tre minuter kvar klättrade vi up och ut på råna. Sen dröjde det inte länge innan de svarta bilarna rullade in och så helt plöttsligt vällde det av människor på hela kajen och ut ur bilarna kom kineser. Spänningen låg på topp om man säger så. Emil slog i klockan och ner föll alla vepor, jag hade inte behövt vara så orolig för att tappa dem i förtid, allt flöt på. Vi sköt salut och vi som satt i riggen kunde klättra ner igen. Vi kom på bild med olika pressmänniskor och sen stog filmkameror uppe på sundäck. Vi såg tv 4 där, men de visade inte mycket på tv sen.



När Xi Jinping rörde sig mot nedgångsluckan stannade han hos oss, Ikis, Borgert och mig, så skakade han handmed oss var och en och sa nått som lät som Tjmjaooo! Sen gick han vidare och ner. Där stog vi som  tre fån och tittade på våra jättetjäriga klibbiga brunfläckiga händer och hade inga ord för kännslor!




Senare gick vi fram till de andra och ställde upp oss på led, Trix och jag tystspråkade till varrandra som bara vi kan och hon hade också skakat hans hand. hon var dock inte lika kladdig! Först senare kom vi på att vi inte hade svarat honom ett Hej tillbaka. Hoppas han inte tycker att vi var oartiga.

Vi ställde oss vid kapstan och förberädde oss på att sjunga shantyn, och sen kom han upp igen med alla andra och så satte han igång i kapstan med att hissa stagseglet, Robbin satt och höll ner den spännda tampen så att de  som gick i kapstan itne skulle snubbla över de. Maja och Lisa spelade på sina nyckelharpor och Henrik började nynna på låten, sen föll vi alla in, Jens tog över vid andra versen och sen tog Dagge över de sista. Seglet kom upp, ingen skadade sig, och snart var besöket slut. Vi vinkade av alla bilar som åkte iväg genom polig och folkmassan.





När allting lugnat sig började jag, Trix, Borgert och Sander jobba med guidningen ingen, sen kom Per. När vi guidade höll de andra på att städade iordning och allt var på väg tillbaks till de normala igen, alla poliser och kustbevakarna försvann och det blev väldigt tomt.

Till trefika fick vi en tårta med svenska och kinesiska flaggan med ett hjärta på.

Bilderna är från Soic och GP!
Här är en artikel från GP
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.340397-xi-jinping-besokte-ostindiefararen


Efter en hel timma var dehär allt man kunde se på tv 4's nyheter:



http://www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1574024

/Bell, Trix är ju i Lanzarote nu.



Bakom kulisserna med Xi Jinping! Del 1

Eftersom vi, Bell & Trix var ansvariga med nycke och allt så förväntades vi vara på Ostindiefararen redan vid 10-tiden på fredagen. Inga större problem kan man tänka sig men vi bakade gigantiska muffins fram till 9.15. och sen var självklart pendeln försenad.

Men vi kom dit, fick lite papper, pratade med Joakim om larmen, branlarmen osv, sen åkte vi ut en snabbis till biblan, en chokladbutik och sen paprika och hem igen. Med hem menas nästan alltid skeppet. Det blir som ett andra hem. Där sat vi sen och väntade på att människorna på våran lista dvs de som skulle sova ombord, 14 st. skulle komma. En lång väntan, och de första som kom fanns inte med på listan heller för den delen, så vid kvällens slut, runt 03.00 var vi runt 22 st där.

Under kvällen var det 2 hönsafester ombord, så det var mycket på gång samtidigt!

Eftersom de som kom inte hade varit med jättemycket förrut så var vi frukostbackisar, vilket då innebär att vi går upp vid 06.00 och hjälper till med att göra iordning frukosten. Så vi sov väll runt tre timmar.


Lördagen var gråmulen och regnig. De andra som inte skulle sova ombord började dyka upp redan vid 07.30, vi åt frukost och sen hade vi samling för att gå igeom en massa info, att göra grejer och så själva besöket.

Resten av dagen bestod i att puttsa iordning, städa, fixa upp flaggor, röda mattan, ställa ut lite blommor, göra kajen tidsenlig genom att sätta ut arbetssaker, smedja, mäta upp vepor, fixa flaggorna osv. Det var slitigt med jättekul! Jag träffade många nya underbara människor som alltid, vid ett tillfälle städade jag med en kvinna som faktiskt seglade tillsammans med min mamma året innan på nått av kryssarklubbens skepp.

Vid 12 började vi jobba, så medans de andra åt sprang vi och bytte om til 1700-tals kläderna och sen guidade vi de få men tappra människor som tagit sig ut på promenad i lördagens regn och kyla.

Direkt när vi var klara med dagens jobb sammlades vi tillsammans med alla andra i utställningshallen för att gå igenom Xi Jinpings besök till punkt och prícka, sen hade vi generalrtepitition, som gick ganska bra. Vi ska stå uppe i riggen och släppa ut veporna när Emil slår glas, sedan ska vi mingla med Kinesisk press på väderdäck medans Xi Jinping är på kanondäck. När han kommer upp igen ska vi sammlas vid Kapstan och där ska han tillsammans med någon med hisa ett litet stagsegel medans vi sjunger en shanty som går sähär:


I herrens namn så resa vi,
Heav away we're bound for China
må hans blida änglar stå oss bi.
Heave away me boys across the sea

A long time ago where we stand today,
Heav away we're bound for China
a ship saild out you can still hear them say.
Heave away me boys across the sea

The work was hard and the voyage long,
Heav away we're bound for China
the sea was high and the gales were strong.
Heave away me boys across the sea


Across the ocean to this foreign land,
Heav away we're bound for China
to trade, take cargo with peace in their hand.
Heave away me boys across the sea

We have roamed across the ocean wide,
Heav away we're bound for China
and now we're back with the turning tide.
Heave away me boys across the sea

oh singme lads and haul away
heav away we're bound for China
we set this sail and make history today
Heaw away me boys across the sea


Sen ska han få en gåva och sen ska han gå i land igen tillsammans med alla journalister och pressmänniskor. Vi ska stå och vinka när han åker.

Det verkar som ett pressatr schema. =) Men superkul!

/Bell, Trix är i Lanzarote nu!

Lugnet innan stormen.

Hemma och påväg efter en fantastisk helg, trevligt folk, bra musik och massor av kärlek från alla håll! Har aldrig varit så trött i hela mitt liv, utan tvekan värt det. Skakade hand med Kinas vicepresident, stod på tå och sjöng för fulla muggar. På Ostindiefararen. Hittade en oöppnad head relaxer här i huset också. Bonus på en näst intill perfekt helg som om ca nio timmar övergår till en efterlängtad semester på Lanzarote i två veckor.

Blogginlägg om musiken som var en konsert med Immanu El och om Kinas vicepresident på besök är påväg. Be patient and you shall be rewarded. Jag har sovit sex timmar sen klockan sju i fredags morse. Jag pladdrar bara strunt om flaxpåsar under sängen.

Borde nog sova nu ändå. Det är typ fem timmar kvar tills jag måste gå upp igen.

Puss och solvärme
Trix

Hejdå!

Nu ska Bell och Trix baka, sen blir det osten i vanlig ordning,
kommer hem på söndag, hörs då!

Bell & Trix

ONO DOS TRES!

Nu känns det lite bättre om man tittar på plugghållet, samtidigt lite sämre eftersom jag borde sitta och plugga nu samtidigt som jag borde packa och duscha.. Hm.. Det kommer bli en lång kväll och en tidig morgon. Jaja.

Måste bara påpeka att jag tycker Bell ska sluta fråga om hon är konstig som blir glad av sol och saker hon gillar, frågan är väl snarare om hon är knäpp som ens lägger en tanke på att det skulle kunna göra henne knäpp. ALLA BLIR GLADA AV SÅNNA SAKER! There, I said it!

Förutom stressen så är jag glad, jag ska göra mest saker jag tycker om och det är TRE DAGAR kvar tills jag åker till Lanzarote! TRE! Känns helt overkligt, tror inte jag kommer fatta det fören jag är där. Dumma plugg också som förstör.

Man skulle kunna säga att mina känslor är väldigt klyvna och obestämbara för tillfället. Men jag tror den glada sidan kommer ta över.

Puss
Trix

Sol!!!

Är det knäppt at vara lycklig på grund av att fåglarna kvittrar i trädgården, för att solen skiner och för att det är varmt,  för att det står en kladdkaka på bänken och svalnar och för att kaffet är på, för att jag och moder ska rida ikväll! För att det KANSKE finns en chans att jag ska sitta på Dreyri! Kärlek! ♥♥♥♥
Är de?? =D
/Bell


mkt på G!

Efter en låång sovmorron är det väl dax att sätta igång med dagens plugg. Det är så att både Bell och Trix har en del att plugga igenom de närmaste två veckorna, och det händer ganska mycket så man får passa på att plugga när tiden finns.

Så till Mariah Caresy's Can't live without you är det nu dag att sätta igång dagen med Cvitamin och nautiska  jävla instrument. Jag känner en viss ickelängtan till att förstå hur en dopperlogg funktionerar, men det kanske blir intressant när man börjar, who knows? Jag vet i alla fall att jag vill åka till Styrsö och att jag vill bå på Osten i helgen, och att jag inte vill göra om tentorna två gånger.

/It's Bell writing!

Monkey Shine!

Dagen började vid sju ungefär då det var dags att ta sig upp ur sängen, gick faktiskt inte alls trögt som jag trodde utan ganska lätt. Sen efter lite fix bar det av mot tåget som innehöll en sömnig Bell, och så var vi påväg mot Osten återigen! När vi kom dit såg vi först inte en själ, vilket verkade väldigt märkligt i våra ögon så vi gick in i verkstaden, där fann vi endast tre för oss okända personer som rådde oss att ta en titt uppe på kontoret. Så dit gick vi och där i fikarummet fann vi en hel klump med välbekanta ansikten. Tydligen är det alltid fika vid nio på onsdagar. Då vet vi det.

Fikat gick ut på att planera inför veckan, vad som skulle göras och hur alla låg till med sitt arbete. När vi kom dit fördes en livlig diskusion om arbetsselarna, om de skulle beställa in likadana eller om alla skulle få befälsselar. Bell fick prova att ta på sig selen och nu hoppas vi på dessa betydligt smidigare selarna till sommaren. Så började de diskutera arbetshelgen som är nu till helgen, de hade ingen som skulle vara där som inte var helt ny. Eller ja, som kunde sova där från fredagen då. Jag och Bell trodde de pratade om påriggningen i april och förstod ingenting, men efter att vi angett oss själva som frivilliga, följt med Marie-Louise till hennes kontor och insett att det var den här helgen hon pratade om var det lite sent att ändra sig. Dessutom har vi inget annat för oss då ändå.

Så vi började med att röja upp i akterskansen där alla ska sova, eftersom vi har öppet skepp och guidar i förskansen. Det var ganska jobbigt med 700 år tunga flytvästar och överlevnadssaker. Så sopade vi också så nu får de fan ta och hålla rent! När vi var klara med det så täppte vi igen hålet där stormasten satt så att det ska bli lite ljudisolerat till fredag då det är hönsafest på kvällen och vi ska sova i skansen. Efter det gick vi upp och gjorde skeppet lite fint, målade gult på sun deck, givetvis bara där det skulle vara gult. Vi håller på att göra lite "monkey shine" som de så fint kallar det, måste se fin ut vid kändisbesök!

Puss
Trix & Bell


Biblioteeket

Försöket till att göra dagen till en pluggdag var mindre lyckat, jag lyckades skriva ungefär en halv sida till på det.. Vilket inte kändes som speciellt mycket, dessutom kändes det väldigt rörigt. Men det brukar det ju göra. Anyway så uppehöll jag mig själv från pluggandet med diverse saker som verkade viktigare och roliga men i själva verket kanske inte var något av dem.

Framåt 5-tiden bestämde jag mig för att det var dags att åka in till stan på den mest onädiga tripp jag någonsin gjort. Eller ja, nästan. Jag åkte till biblioteket och lämnade en bok, som jag dessutom egentligen hade behövt låna om men skiten var reserverad. Resan tog ungefär en timma, besöket på biblioteket tog ungefär 3 minuter. Score!

På den timman lyckades jag dessutom tappa bort mig mitt i stan fast jag hittade mig igen, jag lyckades inte lämna tillbaka boken för lådan sa nej och jag var otroligt förvirrad hela tiden. Sugen på att fika. Titta på film. Jag lyckades i alla fall med mitt mission, boken är tillbakalämnad och jag hittade allt jag skulle.

Planerar att tvinga någon till en filmkväll imorgon. Måste ha lite mys annars avlider jag. Drömde konstiga saker inatt. Haha.

Puss
Trix

Mer trafik

Vill du ha mer trafik till din sida, registrera dig på:

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=bellotrix

Dikt

Det har nånting som griper tag, som vaggar dig till sömns var kväll och leder dig från natt till dag.
Som bjuder på spänning, motgång och medgång.
Därifrån kan du all världens hörn nå. Vad skulle vi göra utan havet att segla på?

/Bell



Har lånat bilden av Jens som tog den på Georg Stage 08.


Söndag kväll

Efte arbetet på Ostindiefararen åkte vi hem och laddade om en timma, sen satte vi oss på bussen ut till Åsa för att önska vår vänn Erik en underbar resa! Han och 3 kompisar flyger till Västindien idag och ska hämta hem en båt. Vi följer resan via facebook - La Bonitas underbara resa över atlanten.
Vi kom dit vid 19 och vid 03.15 släckte Eriks bror taklampan i vardagsrummet där vi (Erik, Bell, Trix, Jessica och Danne) låg/satt i soffan. Vid 07.05 åkte Eriks pappa till jobbet och vi hängde med en bit och blev avsläppta hemma. Man skulle kunna säga att vi INTE har sovit särskillt mycket den här helgen, och det känns!

Nu får vi hålla tummarna på att ingen ramlar överbord och att de kommer hem hela och i alla fall en kunskap rikare!

/Snark från Bell & Trix


En sånhär ska de segla med.


Söndag ombord!

Klockan ringde 05.45, 06.41 plingade Bell på Trix dörr, sedan ringde hon på feletonen och en yrvaken Trix svarade, kl 06.49 gick tåget, och vi satt på det. Vilka har skillsen!?!

Söndagen såg ut ungefär som lördagen, vi åt frukost ombord, hade ett litet möte, "gick upp märsråt" på focken och storen, skrubbade däck och röstbänkar och gjorde skeppet fint! Öppet skepp drog igång vid 12 och Bell guidade med Trix klickandes på kameran. Vi vet inte riktigt hur många besökare vi hade idag med det var lite lugnare än förgående dag. Idag sken solen men det blåste kalla vindar över oss, som landgångsvakt blir det lätt lite kyligt och mössan ville gärna pröva sina vingar.

När klockan slagit tre och det var dax för trefikat som vi alla väntat så spänt på traskade Bell ner i byssan för att hämta upp de underbara färgglada kärleksmumsen. När alla kommit ner höll Bell ett kaktal eller baktal:

Eftersom vi älskar Ostindiefararen, och att få vara på den, och alla underbara människor ombord så bestämde vi oss för att baka kärleksmums. Eftersom vi är Bell & Trix så kom vi på den briljanta iden att färga kokoset, som smakade skit, men u har det torkat och smakar helt okej.

Sen kom Trix ner lagon för att trycka in lite "Typ", "Tror vi" och sen avsluta med ett "Varsågoda"! Vi skrämde nog några som itne ville smaka men vi hoppas att de alldra flesta tyckte om dem och kände lite extra kärlek och uppskattning för skeppet och allt däromkring!

När man kommer hem sent på eftermiddagen och går raka vägen in i dushen, och vrider på varmare vatten var tredje minut i ett desperat försök till att minska på träningsverken, då har helgen varit alldeles PERFEKT!

/Kärlek till er alla från oss, Bell & Trix



Bowling!

Vi var runt 15 personer som samlats vid bowlinghallen för att fira Hasse som fyllt år och därför anlände med en ögonbindel och blev väldigt glad när han insåg att vi skulle spela bowling och att alla som var där var där.

Vi delade upp oss i tre olika lag som skulle spela på varsin bana. Bell, Trix, Björn och Robin var i samma. Vi kan väl säga att det började lite sådär för allihop, Robin låg på topp med Björn tätt efter sig, Bell var trea (!) och sist låg Trix då starten inte var hennes vän överhuvudtaget. Dock bubblade tidigare dolda och högst omedvetna talanger upp, Trix slog första striken på vår bana och var med ens ikapp Robin och Björn i en kamp om vinnartiteln.

Då Trix talanger fortsatte arta sig och hon tog ledning ganska stort satsade Björn och Robin på att försöka få stilpoäng snarare än riktiga poäng. Björn lyckades väl mindre bra ens när han försökte vara seriös då hans klot av någon anledning bestämde sig för att åka i rännan efter halva vägen typ varje gång, Robin gjorde två strikear på rad och ingen märkte det, då blev han ledsen eftersom alla märkte när alla andra gjorde något bra. Han förlät oss tror vi.

Poängmässigt vann Trix i att ha mest poäng och Bell vann i att ha minst, så vi är båda vinnare på olika sätt. Man skulle kunna säga att Björn och Robin är de enda förlorarna i det här spelet ;) Efter bowlingen tog vi oss upp till övervåningen där de hade en restaurang som vi satt på och diskuterade allt mellan himmel och jord, mest olika lekar som gick ut på att man skulle vara klurig. Det gick mindre bra för Bell och Trix men det roligaste var att titta på Björn som blev "förbannad" när han inte kom på hur det var! Bell kom på hur en av lekarna funkade, viskade det till Trix som analyserade det och insåg att det stämde, dock hade Bell glömt att hon kommit på svaret och ingen av oss framstod som speciellt smart.


http://lumbertonbowl.com/images/elements/bowlingStrikeHighRes.jpg
Snipp snapp snut, så var bowlingen slut!
Bell & Trix

Lördag ombord!

Lördag morgon och klockan ringer 05.30. Hoppar upp som en zombie och gör allt och inget samtidigt innan man tar cykeln hem till Trix. Efter ett snabbt konstaterande om att kokosen fortfarande smakar skit men att den gula inte är lika hemsk som de andra cyklar vi tillsammans till Hede station och hoppar på tåget mot dagens äventyr!


Götheborg är en pampig syn utan alla "persienner", "draperier" och täckställningar, när vi kom på kajen satt redan masterna där de ska och några rår var på väg upp mot himmelen. Vi hann kaffa lite tillsammans med massa underbara människor och ställde kakorna hos kocken Paul innan vi hade en samling för att gå igenom dagens och de närmaste veckornas arbete.

Skeppet ska bli riktigt fint inför en kommande händelse som ni kommer få höra mer om sen, så vi spenderade dagen med att "gå upp det som var kvar" på masterna och råna i gångspelet (ni vet dendär runda grejen alla pirater springer i på film)! Vi fick ett Mission inpossible av Emil, som tyckte att vi skulle klä Elefantbetarna (Fockhalsdävertarna), men grejerna var inte där, sådärför blev det impossible. =D

Solen sken hela dagen och vi var alla på ett underbart humör, man saknar alla Ostmäniskor när man inte träffas så ofta. En annan grej är det jag tror att alla har längtat efter.. Mat!! Tiofika, lunch, trefika och middag. Dessvärre skulle jag guida mellan 12 och 15, och Trix skulle göra sitt skolarbete och dokumentera mig på jobbet med hjälp av sin kamera. Vi har ju nämligen världens bästa jobb!


Solen gör inte bara oss som jobbar varma, den drar fram alla mörka vinterkalla själar och tänder nyfikenheten hos allt den vidrör! Under eftermiddagen välde det in runt 100 glada besökare som ville titta på skeppet och se vad vi höll på med.. Spännande!

När öppet skepp stängde för dagen hade vi bestämt att vi skulle Fira Hasse som fyllt år och spela bowling på kvällen, så efter trefikat och lite arbete åt vi middag och begav oss till Bowlinghallen!

Puss
Bell & Trix

Kärlek vid andra ögonkastet!

Första sommarplagget för året!! Så underbar! Det var riktig kärlek vid andra ögonkastet, eller ska jag säga provet??

/Bell


Kokoskaos!!

Hur ska man förklara för alla underbara människor imorron att kokosen bara är dekoration och ej ätbar?

Nu har vi kämpat ett bra tag med att fixa två plåtar med underbar kärleksmums, kokosen som vi så smart tänkte karamellfärga såg jättefin ut!

När kakorna var färdiga oh vi skulle skära upp dem smakade kokosen SKIT! På riktigt smakade den helt jätteurläbbigt! Vad gör man nu?? Ska vi ta med en sopborste och be alla borsta av kokosen om de inte vill gå en äcklig död av smaklökar till mötes??? VAD GÖR MAN?!?

HJÄÄÄÄLP!



Puss och kram, skumbanan!

Bell & Trix





Överkokosning!!

Ja, ungefär så lång tid behövde Bell och Trix på sig att ladda batterierna! Även om regnet så vackert dalar ner utanför fönstret så känner jag reda hur bubbligt härligt mitt liv är! Jag har redan tjuvstartat med helgens överaskning till allt underbart Ostfolk som vi förhoppningsvis kommer träffa imorron, vi vet inte vilka som kommer men de kommer bjudas på kärlek med choklad och regnbåge ändå!

/Bell, med Trix sittandes på andra sidan bordet!




Kattattack!

Tog av mig jackan, satte mig ner på stolen och plockade fram pinnarna och garnet, la upp maskor och helt plötsligt hade jag en jättetung orange katt i knät, den gick runt två varv och la sig ner mitt i alltihopa och lekte båtmotor.

Jag var med mamma i stallet igår för att borsta lite på min älsklingspolle innan mamma skulle rida. Dreyri är en himmla underbar mjukis som mer än gärna får bo i min trädgård!!
/Bellibolli!



Tim på äventyr

Jag gick ut bara för att se om han ville ha en liten bit morot, Tim? Tiiiiiiim?? Tiiimiiliiimitiiiiim??
*Inser att han är borta*

Springer land och rike runt för att hitta gråvit luddeboll.

Plötsligt får jag syn på en mamma med en barnvagn på ena sidan vägen, hon står och stirrar på Tim, som sitter på andra sidan vägen och stirrar tillbaks.
Det var bara att rusa fram och plocka upp en jättesmuttsig, och vattentung nin.

Städning a la kaninich!
/Oroliga mamma Bell


Färgsprak

Idag har varit en konstig dag, precis som Bell tyckte så tyckte jag också att den inte var speciellt uppåt. Jag har ägnat dagen åt att komma igång med min artikel som heter "The British Colonization of Australia - from an Aboriginal Perspective", krångligt eller vad? Jaja, tur att det faktiskt är ett ämne jag finner ganska intressant, annars hade jag stupat under dagen kan jag meddela. Självklart har jag spenderat halva dagen åt att försöka undvika att plugga, men det har gått ganska bra.

Livet känns lite stressigt nu, och kommer antagligen göra det tills ungefär två veckor efter påsk. Detta trots att jag troligen kommer tillbringa tiden på helt andra sätt än vad jag borde, eller ja, det kanske är just därför det känns stressigt. Det var ju så länge sen jag behövde diciplinera och koncentrera mig! Åh!

Imorgon kommer det kännas lite bättre på ena hållet och lite sämre på andra, men jag har i alla fall fått tag på massa karamellfärg idag. Huhuhu. Det kommer bli mycket kärlek, kokos och färgsprak!

Puss
Trix

Moll och Dur

Jag vaknade idag och låg kvar i sängen, jag orkade inte ligga kvar men jag orkade inte heller gå upp. Ingen sol sken in genom fönstret för att väcka mig, bara ett stort grådisigt moln som liksom envisades med att fånga världen idag. Det har hänt så otroligt mycket underbara saker samtidigt under de senaste två veckorna  och jag tror att det var imorse som bubblan sprack. Man kommer till en punkt där leendet liksom har gått sönder.
Men jag tror det är bra, man måste ha en dålig dag för att nästa ska kunna bli den bästa igen! Alla fungerar så. Idag kryper jag in bakom min egen speciella värld för att komma tillbaks imorron som en ny människa. Till helgen kommer den kittlande känslan av total lycka att komma tillbaks igen så det är lika bra att passa på att njuta av en lugn dag och vila upp sig. I morron blir det massa kärlek med kokos och Trix, you 'll see what I mean! Arr!
*Nu sitter Trix och skrattar pga förståelse igen*

Ses på de sju haven/ Bell!

Efter en lång dag

Trix har suttit i mitt kök nästan hela dagen, vi har suttit mitt emot varrandra med varin dator och "pluggat"! Jag har faktiskt börjat på el-läraskiten nu, för jag planerar att klara tentan den här gången. Självklart hade vi en paus med StÅrgÅte och nu sitter vi på facebook och hänger våra kompisar.

Hade vi haft en kamerasladd här så hade ni fått en bild på Trix när hon stog och hyvlade ost i mitt kylskåp, men hon får ta sig i arrslet och lägga upp bilden när hon komer hem, tillsammansmed alla andra bilder hon skulle ha lagt upp den här veckan.

En annan rolig sak för er att inte veta kan kanske vara att jag har lila hår! Okej, inte riktigt men nästan, det skimmrar i lila and I love it(!!) och guld på naglarna cause I'm a woman! O.o Believe it or not!

/Puss & Kram från Bell!


Nu igen

Japp, det hände nu igen, eftersom Trix bara tänker på sig själv så ska jag ta och tala om att vi båda antagligen kommer jobba heltid under sommaren, asså vi måste vara de lyckligaste människorna ni kan tänka er, jag tror inte att någon i denna värld har ett så underbart jobb att man faktiskt skulle villja jobba resten av sitt liv, men det är ju så kul!

Man träffar massa underbara männisor, man får hopa omkring i 1700-tals kläder, man får prata om båtar med båtmänniskor helatiden, man lär sig om historia! Jag kan verkligen inte komma på en enda dålig sak med att jobba på Osten!! Fatta lyckan!

/Bell!


Weeeeu!

Idag är en bra dag!

Igår fick jag ett mail om att jag antagligen kommer få jobba heltid 7 veckor i sommar när Ostindiefararen ligger vis Stenpiren, är det inte helt fantastiskt?! Bell blev minst lika exalterad som jag när jag sa det till henne och båda kommer hoppa omkring och vara jätteglada idag. Låter trevligt.

http://arkiv.lidkopingsnytt.nu/_00bildbox/ostindiefararen.jpg

Jag har även bestämt mig för att göra i alla fall halva min artikel till engelskan idag, måste ju ändå göra klart den innan jag åker. Men det går nog bra, ska skriva om Aboriginer så det är ju ett kul ämne ändå.

http://www.destinationdownunder.se/australia/facts_images/aboriginal_kids.jpg

Inatt drömde jag att någon på FB hade bytt namn till Peter Pan som mellannamn, jag blev skitarg för jag ville ju heta det (tydligen). Blev så arg att jag bytte namn till Tingeling som mellannamn istället för Peter Pan. Funderar på att göra det på riktigt eftersom det tydligen var en fruktansvärt stark önskan i drömmen. Att jag ens drömde om det.

http://www.enjoyfrance.com/images/userimage/peter-pan.jpg

Jag drömde att jag hade vunnit en cirkuscarneval också, massa vagnar med tält och styltor i. Var på klassresa och ute med min husbil som jag inte har. Hela mitt rum med möbler och shit var inpackat i den, plus packningen från oss som åkte då. Och så carnevalvagnarna på släp. Fan vad alla flög omkring, jag trodde jag skulle dö flera gånger.


http://www.pressbild.com/pantomimteatern/cirkusvagnen/bild/bild_dl/cirkusvganen_f01_100.jpg

Eftersom jag somnade runt elva igår så är jag nu vaken. Lite stolt faktiskt för jag väckte Bell när jag ringde henne vid kvart i åtta. Det är inte varje dag det händer.

http://dendarelin.blogg.se/images/2007/trasig_vaeckarklocka_1_1176379853_675782.jpg

Ikväll kommer Grey's Anatomy på tv. Vi kommer säkert titta på ett Stargateavsnitt som paus i pluggandet. Det är en dag mindre kvar tills det kommer ut mer Vampire Diaires. Woho!

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gq_Gz/GreysAnatomy/season3/greys-anatomy82.jpghttp://www.rankopedia.com/CandidatePix/37450.gifhttp://missdothy.com/watch-the-vampire-diaries_episode-12.jpg

Jag vill jobba som abulansljudsgörare. WEEEEEU WEEEEU WEEEEU WEEEEEU WEEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEU WEEEEU WEEEEEU WEEEEEU WEEEEU!
http://www.scrapperian.se/images/ambulans.gif

Svaret är nej, jag är inte mentalt frisk.

Puss
Trix

Jävla snö!

Hittade hos pappa, så typiskt honnom! HAHA!

9:e December
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.
Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt.. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.

12:e December
Solen har smällt all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt! Harry säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Harry är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14:e December
Snö underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!
Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e December
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e December
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme…Roligt..

17:e December
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.


20:e December
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt.
Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!

22:a December
Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så inihelvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!

23:e December
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen?
Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!

24:e December
15 cm.. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig bakom hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt...
Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen..

25:e December
God Jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!! Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!!! Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog till den jäveln i huvet med skyffeln….

26 December
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!!! Och allt var HENNES idè….Hon går mig på nerverna…

28:e December
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29:e December
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in.
Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30:e December
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvet och kärringen har åkt till sin mamma….

31:a December
Eldade upp hela jävla hushelvetet…. Ingen mer snöskottning här!!!

8:e Januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig men varför är jag fastbunden i sängen?

Jumbo

Huhuhu, idag blev jag invitead. Glad. Hihi.

Jag fick också reda på massa skolgrejer och måste göra typ hälften innan jag åker till Lanzarote bara för att allt ska vara klart veckan efter påsk.. Och jag tänker ju inte sitta och plugga på Kanarieöarna direkt! Känns ovärt. Men det ska la gå, har ändå lite dagar nu som jag anser mig vara ledig på. Haha. Jag skola nyttja dem väl!

Känner ganska starkt för att åka till ett varmt land på sekundetn, sitta på en härlig balkong och äta exotiska frukter. Det hade vart nått. Får göra det om två veckor. Jag längtar så att jag nästan sprängs.

Puss
Trix

Sagan om en Boll, av Bell & Trix

Dehär är en saga som tog sin början under en navigationslektion i början av December. Bell & Trix skrev typ varannan mening hela sagan ingeom. Eftersom jag inte har någont funktionerande word att lägga in det i och kolla igenom så finns det antagligen hundra stavfel och så. =D / Bell





Hej, en boll flyger i luften till Mars och stannar på en rastplatts för att andas ekorrar, det var dags för det årliga mötet hos stammen där de beslutar om alla tårögda hamsterpartiklar. De här året bjöds det på honungs och halontårta, utan hallon, för hallon smakar nämligen BLÄÄ! Ingeni hela stammen tycker om hallon så det är bortplockatur receptet.

Bollen hade varit uppe hela natten och förberett sin del i mötet, saften. Den var hemmagjord och smakade marsipan. Det var bara Bollen av alla i hela stammen som visste hur saften framställdes, men igentligen var det väldigt enkelt. Anledningen var att Bollen hade sitt tänkande i mitten, och alla andra hade tänkandet i kanterna. Just för att Bollen hade sitt tänkande i mitten så var den lite smartare, runt tänkandet fanns det ju stötdämpare för Bollen.

Nu var det dags att ta sig vidare från rastplattsen till den hemliga grottan som ingen vet vart den ligger. Utom de som redan varit där då, letar man så är det omöjligt att hitta. Bollen studsade loss och började ta sig över Mars okända terräng, det var många som gått förlorade där. Bollen räknade sina studds, 5 frammåt, en åt höger, 3 frammåt, 7 åt höger, 3 bakåt, 1 åt vänster... och så fortsadde den itne så raka färden i 3 timmar innan Bollen studdsade ner i den superhemliga grottan.

Hälften av alla som var där hade redan kommit, man räknar med att 10% missar rastplattsen som är viktig för att hitta vägen, 32.3% studdsar fel på Mars och 7.7% brukar glömma av att det är möte, detta betyder att alla redan var där så nu kan man börja mötet.

En tung kluibba slog i bordetav stämmans högsta hövding, Claes Rudolf af Vonderland. han hade stora horn och såg väldigt skräckinjagande ut så alla lyssnade alltid på honom. Claes Rudolf af Vonderland flrklarade mötet öppnat och diskussionerna flög igång riktigt villt. Hamsterpartiklarna var en viktig del i stammens existens och det var oerhört viktigt att man skulle dela dem klokt och rättvist. 

Bollen som satt bredvid Caes Rudolf af Vonderland och som aldrig riktigt förstått innebörden av hamsterpartiklarna smakade försiktigt på klubban, den smakade jordgubb och sågspån, Bollens favorit!! Han slickade och sög ivrigt på klubban och snart var han så långt borta i tankarna om hur han skulle kunna smuggla med sig den utan att någon märkte. Det fanns ständig övervakning av inbyggda falkögon som satt i väggarna. Det var ljudligt och alla andra verkade upptagna av vad de höll på med, så Bollen började sakta gömma klubban i sin väska, långsamt för att ingen skulle märka. Plötsligt ryckte någon tag i Bollen som chockad tittade upp för att möta enilsken Claes Rudolf af Vonderland-blick!

Han pekade på det tomma glaset på bordet och ville ha saft. Bollen andades ut oxh tryckte klubban långsamt ner i väskan och plockade fram saften. När den ställdes ner på bordet blev alla tysta och sedan brast ett stort jubel ut och alla ville ha saft! Andra började plocka fram mer grejer som de hade med sig och mötet blev till en fantastisk fest.

På kvällen ranglade alla ut ur den hemliga grottan, Bollen var överlycklig och kunde knappt slita blicken från sin väska.. Han viftadew åt en rymdtaxi och bad om att få åka hem. Väl hemma plockade han upp kluban och tittade kärleksfullt på den. Det var den bästa sak han någonsin sett. Men eftersom ingen kunde få se att han hade den så gömde han den i sin garderob som var lika stor som en elefanthjord. Den var proppfull och ingen skulle kunna hitta någonting där inne. Bollen tyckte det känndes ganska säkert. Problemet var att Bollen själv inte alltid hittade i den stora garderoben, så för sökerhets skulle ritade han en skattkarta där han markerade klubban med ett X, precis som en riktig pirat!

Nu skulle han gömma kartan på ett säkert ställe men först viklle han hitta en pirathatt. För att finna denna pirathatt var han först tvungen att kontakta den vice presidenten i Kolampa för det var där och endast där man kunde hitta en perfekt pirathatt. Vice presidenten var upptagen så Bollen bokade en tid med honom dagen efter kl 12.00. Det var endå ganska sent nu. Bollen rullade in i sin mörklå filt med stjärnor, han drömde att han var på en riktig piratbåt och letade efter skattkistor.

När han vaknade nästa morron var han full med nya ideer. Bollen tittade på klockan och till sin förskräckelse fann han att den redan var halv tolv, det tog ju minst en kvart att komma hem till Vice presidenten. Han flög upp och skyndade sig så mycket han kunde, men allt gick fel. Först hittade han inte sina kläder, sen satt tandkrämen fast i tuben, sen tappade han sina nycklar i avloppet och så fortsattedet tills Bollen slutade skynda sig för han insåg att han inte skulle hinna. Bollen suckade, det var ju böter på att missa ett möte med Vice presidenten.

När han satt i sitt runda hörn och grät över tanken på självmord så plingade bananen och Bollen skuttade sorgset fram och svarade, det var Vice president som undrade vart Bollen var. Han förklarade sin situation och Vice presidenten som satt hemma och hade tråkigt vill komma hem till Bollen och leka. Bollen blev överlycklig för att detta skulle lösa sig och skuttade omkring som en galning. Efter ett tag plingade det på dörren och Bollen öppade glatt, men det var inte Vice presidenten som stog där, det var Claes Rudola af Vonderland och en trupp med leguaner, en av dem höll i en burk med falkögon i.

FORTSÄTTNING FÖLJER


 


Tankar..

Såhär är det: Jesus kunde gå på vatten, jag kan gå på vatten.
Det måste innebära att Jesus också var sjöman!

/Bell on'e seaven seas!




T/S Kvartsita

Den här helgen har varit en smula "intesomandrahelger" Jag tog med mig Broder på ett äventyr han sent kommer glömma, antagligen för att han kommer komma ihåg det som dendär helgen han nästan dog pga dator- och obojbrist!

På fredag eftermiddag tog jag med honom på en 2,5 timmar lång busstera till Fiskebäckskil vägskäl, så hette iaf busshållplattsen där vi hoppade av. Sen har vi tillbringat helgen med att fixa och pyssla med skutan.

Nu låter jag bilderna tala!

/Lots of love from Bell!















Jag tänkte

Jag tänkte skriva om helgen, men jag orkar inte gå ner och hämta kamerasladden, sen tänkte jag skriva ner historien om en Boll, men jag orkar inte sätta mig upp och skriva så mycket, så nu kan se fram emot en underhållande läsning någon gång i morron förmiddag.

En sån underhållande läsning man enbart får här hos Bell & Trix.
Historien om en Boll, vad kan de vara om??
Nu ska jag i alla fall sova ut i min egna säng utan massa andra människor och bara njuta av tystnaden! Den som givetvis bryts av min Broders snarkningar... *Typist*

/Bell

Bea gästbloggar 1.

Ja, nu är det varken Bell eller Trix som skriver. Dock är det en Beatrice. Fast ni kan kalla mig för Bea, det går alltid bra.

Ja, jag får väl presentera mig. Jag är 18 år, alltså lika gammal som Trix och vi har förvånansvärt mycket gemensamt. Jag går sista året på en engelsk skola och sen så får vi se vad det blir. Förhoppningsvis kommer jag in på Polishögskolan i Växjö, det hade varit nåt det! Just nu skriver jag faktiskt på en bok som jag hoppas ju på att kunna släppa någon gång i mitt liv.

Jag föredrar att skriva på engelska men denna gången gör jag så klart ett undantag.

Bell, Trix och jag träffades första gången i somras när vi alla tre gick på en buss klockan 1:55 på natten. Bussen gick till Oslo och planet i Oslo gick till Ålesund. I Ålesund stod Ostindiefararen Götheborg och väntade på oss. Jag hamnade i Babord medan Bell och Trix hamnade i Styrbord men vi förblev vänner. Även om passen låg på olika tider träffades vi ändå någon gång under dagen. Det var så vår vänskap startade.

Idag har vi bakat bullar. 72 närmare bestämt! Ja, ni hörde rätt - 72! Helt otroligt egentligen. Vi har olika blandningar också: Två med kanel och socker, två med kanel och sirap och en med mandelmassa (plus lite kanel som Bell strödde över i sista sekund). Plus, en av degarna (jag tror det var en kanel+socker) är blå. Mer turkos kanske, men det var faktiskt meningen att den skulle bli blå av karamellfärgen.

Vi är själviska och ska äta upp de mesta av bullarna själva men så klart så ska vi dela med oss till de på jobbet när vi är där nästa gång. =) Bullar är nämligen väldigt gott!

Trix brände sig precis på första plåten med bullar. Aj då! Nu blir det fram med kycklingspett från frysen för att kyla ner tummen.

Kanske ska avsluta nu då jag också vill smaka på bullarna!

Puss & kram, skumbanan!
Bea

Rädda skutorna

Ja, vi vet alla att Transportstyrelsen sätter hårdare krav på våra föreningar, och jag tänkte att jag kunde lägga upp tre tvsnuttar som har cirkulerat lite på facebook, men efter en halv dags försökande så innser jag nu att jag inte kande, så..

..Eftersom jag uppenbarligen inte kan få filmerna att funktionera så får ni roa er med att läsa denhär istället:

http://www.sfbf.se/nt/nt110.pdf

 


Tokio Hotel!

Nu är det nog lagom så dax att tala om att Tokiohotelkonserten inte var av denna värld, vi fick (trotts att vi kom 20 minuter innan den började!) stå i kö i just 20 minuter, vi kom in, satte oss på våra plattser och väntade. Plubliken var hysterisk och skrek i hjögan sky så fort en stackars ljudkille kom in på scen och skulle kolla en av gitarrerna.

Men sen blev det mörkt, ner föll riddån och där stod ett stort Alienägg! Tom och Georg kom inspringande från varist håll, ägget öppnade sig och däri gömde sig Bill och Gustaf. Showen var igång.

En sånhär upplevelse går inte att beskriva med ord, så jag gör det i bilder, men jag kan säga att jag ska aldrig mer sitta ner på en konsert, man ska stå upp och hoppa, och Tokio Hotel är ett jävla bra liveband!!

/Bell









Vårjackan på!

Idag har solen värmt alla våra sinnen och på våran långa vandring till pendeln (som tog ca 10 minuter) kom vi fram till att vi imorron ska ha vårjacka och vårskor på oss. Ett härligt initiativ för alla oss som inte står ut med vinterns kyla.

Ser ni två galninar imorron som antagligen fryser förjävligt men som skuttar omkring ändå så är det vi!

/Bell & Trix

Låten i Telenorreklamen!

Dendär låten på telenorreklamen som alla försöker men inte kan sjunga med i!!

Daft punk med låten Technologic

spotify:track:1iNeZGJsoC0D7ZyJTdIbDS


Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it
Touch it, bring it, pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.

Technologic [4x]

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, close it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Touch it, bring it, pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.

Touch it, scroll it, close it, click it,
Cross it, crack it, switch, update it.

Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam, unlock it,
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail, upgrade it,
Charge it, porn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick rewrite it,

Surf it, scroll it, pose it, click it,
Cross it, crack it, switch, update it,
Name it, read it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax, rename it,
Touch it, bring it, pay it, watch it,
Turn it, leave it, start, format it,
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail, upgrade it,

Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag it, drop it, zip, unzip it,
Surf it, scroll it, pose it, click it,
Cross it, crack it, switch, update it,
Name it, read it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax, rename it,
Touch it, bring it, pay it, watch it,
Turn it, leave it, start, format it

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail, upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag it, drop it, zip, unzip it,
Surf it, scroll it, pose it, click it,
Cross it, crack it, switch, update it,
Name it, read it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax, rename it.

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail, upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag it, drop it, zip, unzip it,

Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam, unlock it,
Surf it, scroll it, pose it, click it,
Cross it, crack it, switch, update it,
Name it, read it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax, rename it,
Touch it, bring it, pay it, watch it,
Turn it, leave it, start, format it

[Technologic x12]

Tiden går fort när man har roligt

Två veckor har gått och äntligen är min svanskota botad! Det gör inte ont längre! Kan inte säga exakt när det slutade göra ont, men jag skulle tippa på någon gång under fredagen för jag tror mig minnas att jag hade ont på torsdagen. Nä,jag hade ont på fredagen med. Det måste ha varit under lördagen. Lite mer än två veckor höll det i sig med andra ord och nu är det borta!

Istället trillade jag på isen och fick ett blåmärke i handen, I HANDEN! Hur lyckas jag? Kan inte sätta ner den när jag till exempel ska resa mig upp från sittande ställning utan att det gör ont, men troligtvis är det nog borta inom två dagar.

Nu ska jag återgå till att skriva lite på mitt och Petras projektarbete som ligger så efter i planeringen att det är synd om det. Japp, det är synd om projektarbetet. Det förtjänar bättre!

OM TRE VECKOR SKA JAG TILL LANZAROTE, KANARIEÖARNA!!

Puss
Trix

Alice in Wonderland

Bell
Efter veckor av väntan har vi nu äntligen sett denna underbara film! Precis som jag skrev innan så blev det strike på alla förväntningar, man rycktes med, man levde sig in, man dog. Den var inte lika bra som Avatar men jag tror det är för att man redan vet var den här filmen utspelar sig, man har ett hum (from Humbridge) om vad man kan förvänta sig. Jag hade ingen aning om vad Avatar skulle handla om men jag viste att detta var Alice, som åkte ner i hålet för andra gången, och för dem som har sett den tecknade så kan man känna igen en hel del.
Jag älskar humorn i filmen och med både Johnny Depp och Tim Burton slår det omöjligt fel. Det bästa var The Hatter med futtervacken, hunden och den fina vita kaninen!

Betyg: 10/10 flygande saltkar!


Trix
Alice in Wonderland, hur länge har man inte väntat på att den ska ha premiär och samtidigt vetat att det är Tim Burton som har regisserat den och att han, som så många andra gånger, har valt att ta med Johnny Depp. När jag fick reda på att det var Helena Bonham Carter som skulle spela The Red Queen blev jag ännu mer föräntansfull, och jag måste säga att filmen levde upp till mina förväntningar. Den var rolig, fartfylld och spännande. Jag är inte så haj på den gamla Alice in Wonderland så för mig var det här en helt ny film, självklart vet jag ungefär hur berättelsen gick men det är inte så att jag ens har en aning mo ifall jag verkligen har sett den eller inte. Det tror jag påverkade mig positit i Tim Burtons nya version, jag hade inga förväntningar på hur några av karaktärerna skulle vara eller hur de skulle se ut, jag var öppen för vad som än skulle komma.

Tim Burton är min favoritregissör, han gör allting på ett barnsligt, roligt och lekfullt sätt samtidigt som han kan ta in morbida varelser eller händelser och det är helt okej. Som jag hatr fattat det så har han ändrat lite på hur viktiga olika karaktärer är och eftersom allas våran Johnny Depp spelar he Mad Hatter måste han givetvis bli en stor roll, vilket jag inte klagar över för jag älskar Johnny Depps sätt att lägga till det där lilla extra till alla sina karaktärer. Det som gör att man inte kan låta bli att älska honom. Jag hörde från en vän som sett en intervju på tv där de frågade Tim Burton varför han så ofta tog med Johnny Depp i sina filmer, svaret blev att när han ser något i en karaktär som Johnny Depp kommer skämmas över att göra, då tar han med honom. I detta fallet var det Futtervacken, dansen som The Mad Hatter gör i slutet. Tydligen hade de fått ta om den hur många gånger som helst bara för att Johnny Depp skämdes över att göra den! Sen får vi ju inte glömma Helena Bonham Carter som även hon väldigt ofta spelar i Tim Burtons filmer, kan bero på att honär hans fru, kan bero på att hon är en fantastisk skådespelerska. Nästan aldrig spelar hon en karaktär som är menad att vara vacker eller snygg, ändå är hon alltid vacker och snygg. Det är något med henne som gör att vad man än spökar ut henne med så blir hon alltid vacker. Hon vågar spela karaktärer som andra kanske hade tackat nej till då det hade känts pinsamt eller fult, det gör att hon växer ännu mer i mina ögon. Hon är sjukt duktig och sätter färg på sina roller så att man älskar dem fast man egentligen ska hata dem.

Så Anne Hathaway som spelade The White Queen, jag vet inte, jag förknippar henne så mycket med "En prinsessas dagbok" och sen måste jag säga att hennes sminkning var helt fel, hon hade vitt hår och vita kläder, sen var hon mörkt sminkad runt ögonen, mörka ögonbryn, mörkt lila läppstift och svartmålade naglar. På något sätt blev det en kontrast i henne som gjorde att hon inte var vacker, vilket jag verkligen tyckte att hon borde ha gjort. Själva skåderspeleriet klagar jag inte på, det var hur hennes utseende framstod. Mia Wasikovska som spelar Alice har jag inte sett något jag kan minnas av tidigare, men hon passade som rollen Alice även om hon absolut inte platsar som en av mina favoritskådisar. Hon gjorde det bra men jag skulle inte använda henne till något annat än en söt, oskyldig roll.

Sammanfattningsvis så var det en väldigt bra film, en film som man kommer ha hemma och titta på flera gånger utan att tröttna på den och varje gång kommer man upptäcka nya saker. En rolig barnfilm som utvecklats till något som passar äldre också, ibland kanske den kan vara väl brutal för barn med utstickande av ögon och så vidare, men det är ändå på ett milt sätt enligt mig. Sen är väl jag kanske ganska härdad också. Nu ska jag inte säga så mycket mer, jag älskade alla små karaktärer som fanns med och de gjorde filmen till en ännu bättre upplevelse. 3D-effekterna var bättre anpassade än till Avatar tyckte jag men ändå inget att skryta om, kanske för att vi inte har rätt slags bio för det. Anyway, helt klart sevärd film för alla åldrar!

Betyg: 9/10 Futtervacksdansare

Inte helt otroligt att det kommer ett blogginlägg med alla Alices (Mias) underbara klänningar!

LYCKA!

GAAAAAAAAH!!!!!
JAG SKRIKER RAKT UT AV REN LYCKA!!!!!!

Alltså ni FÖRSTÅR INTE hur lycklig jag är. Det är lika hemskt som det var i höstas när jag studsade omkring och bara njöt av livet och Trix ville döda mig varje gång jag sa att jag var lycklig!

Jag såg Alice in wonderland, filmen var såå bra, den slog strike på alla, alltså ALLA förväntningar jag hade!

Jag klarade ARPA-uppkörningen idag, det var den bästa körningen jag någonsin gjort!! JAG HADE MIN SISTA LEKTION I HELA JÄVLA UTBILDNINGEN!! Nu har jag bara tentorna kvar!! Fatta hur fri jag känner mig redan nu!!

Jag och Trix ska få jobba (guida) tillsammans OCH vi ska få jobba två helger i Mars, fatta hur rika vi kommer bli!!!

Här kommer det bästa:

IKVÄLL SKA VI GÅ PÅ TOKIO HOTEL!!!! FATTA MIN LYCKA!!!!!!

Nej det kan ni inte! Det finns nämligen inga ord för att beskriva den mindre explosionen innom mig som återexploderar undegär en gång i halvtimman dygnet runt bara såhär:

KABOOOOOOM!!!

/Bell



Dööhd

Idag är just nu klassad som en absolut skitdag. Eller ja. Förutom att min balklänning är inhandlad och att vi har sett Alice in Wonderland som var en fantastisk film. Förutom det vill jag bara lägga mig ner och glömma att man måste leva. Bell är nog positivare sen.

Puss
Trix

Balklänning

Idag hittade jag balklänningen som jag tänker ha, skitfin är den! Passar mig exceptionellt bra måste jag säga. När jag mötte Petra idag så hade hon varit runt i halva stan och letat balklänningar, vi insåg att vi bara skulle slösa massa tid på att sitta och göra ingenting i skolan så vi drog igenom andra halvan också!

Petra köpte sin, men jag hade ganska mycket beslutsångest över vilken färg jag skulle ha så imorgon tänker jag dra med mig både Bell och mamma för att klara ut vilken jag ska ha! Dessutom måste ju nån betala ;) haha

Puss
Trix

Vem har skillsen?!

Är och har alltid varit grymm på att virka nu har jag bara ett litet problem kvar, jag vill göra typ två blommor av de gröna garnet som finns kvar, men garnett är lite tjockt och jag har aldrig gjort blommor förut.
Blommorna ska då sitta på handledsvärmarna =D

/Bell med virknål nr 7!

 

 


Sol och lek

Nu ska jag gå till tåget om en kvart!

Här är mössan, hihihi







Puss
Trix

From a love sick crackhead

I can feel it in the air, the spring is comming our way,
Feeling like a love bird, happiness is taking over my soul!
Won't listen to any advice, mamma's telling me to think twice.
But left to my own devices I'm addicted it's a crise!

My friends think I've gone crazy, my judgement is getting kinda hazy
my status is gonna be affected if I keep it up like a love sick crackhead!


/ Bell, or who else??





Kinatoppar ftw!

Nu är jag typ klar med två mössor!

Typ betyder att jag gav upp den första på slutspurten och gjorde en ny istället. Den första blev alldeles för tajt, fast jag läste att de töjer sig 1-2 cm men den där går fan inte att ha på huvudet utan att få skallen krossad!

Den andra fick en Kinatopp, precis som den första. Jag har en tendens att virka för hårt fast jag verkligen försökte virka löst denna gången. Det gick efter halva mössan = KINATOPP!

Jag får helt enkelt virka lösare i början på nästa mössa (för en sån ska det bli), problem solved!

(Huhuhu virka lösare, problemet är löst huhuhu gud vad jag är vitsig)

Imorgon kommer en bild på mitt mästerverk!

Puss
Trix

The Simpsons!

Bell vaknade glad och pigg imorse och tvingade ut moder på promenad:





Solen sken och det var sommar hos Bell hela dagen:





Bell ville vara snäll och hjälpa till med tvätten, lådan med tvättmedel attakerade och det blev Ajaj i fingret!





Just nu är Bells huvud klass 1.1. E, en smula suddigt, och Bell behöver 500 mg Asetylsalicylsyta, tur att moder kommer hem snart.





Kl 20.00 går två NYA avsnitt av The Simpsons!!!


Min snygga mössa

Det tog mig ett kort besök i syaffären här i lilla Kungsbacka och tre timmar av min kväll för att få stans coolaste mössa! Ni kan fan inte säga annat än att dehär är de snyggaste ni sett på länge!!
Ska bara sätta ett litet märke i den så att alla kan se att det är en Bellatrix mössa också så är de perfekt ♥ 

 /Bell


Kodmallar

Det går framåt med kodmallarna nu, lyckades få dit flikarna över nav headern igen! Jag kommer vinna stort över blogg.se när vi når finalen.

Puss
Trix

Klart!

Nu är den enda riktiga skoldagen över för min del, bara halvdana en-till-två-lektionsdagar kvar typ. Kan ju kännas trevligt, behöver ju inte gå upp tidigt i alla fall.

Puss
Trix

P piller

Ska träffa Trixen och så ska vi palla oss iväg till apoteket och hämta p piller, få det överstökat för en liten stund. Det lyckas alltid hända någonting konstigt när vi går till apoteket, undra vad som händer den härt gången?

Bell & Trix

Idag har det börjat snöa igen, sådär jobbigt på gränsen till för mycket.

Jag har precis fått en kompisförfrågan av en människa jag var kompis med när jag var 6 år. Det var lite intressant.


Jag ttänkte att dehär är en jävla skev blogg där allt (ALLT!!) går fel, och den handlar om Bell & Trix, så här bjuder jag just på det, Bell & Trix!






RSS 2.0