Bell finns nu på statist.se

Mitt visitkort på Statist.se

...

Idag har timmarna släpat sig fram ch vilat i trötthetens tecken. Som tur är så råkar min lediga dag infalla sådär lagom imorron. Så ska jag sova, städa lite och fortsätta på min gloslista, kanske åka och träffa Robin eller åka till jobbet och träffa alla andra. Får se lite hur länge jag sover först.

Kram på alla er underbara!

Oj...

Lika bra att erkänna att vi är SKITKASSA på att uppdatera här när vi båda jobbar (eller i alla fall är på jobbet) 24/ 7.

Idag har jag varit pirat och gömt skatter till alla barn, vilket jag kommer fortsätta med imorron. Sen har vi rott en massa med Ove som superkagör!

Hejja Bell!!

En bild av Kwok-Keung Cheng!


Skärgården

Måndagen, som är min ända lediga dag, tillbringades ute i Götebogs skärgård där jag helt desperat letade efter en affär, vars namn jag inte mins, där skulle det finnas en jacka som jag blev helt kär i på Båtmässan, jackand märke minns jag inte, och vilken ö affären låg på minns jag inte.. Snacka om mission impossible!

Ett fint badväer med glass, kaffe och bulle!

Kram Bell!


Nya roddare

Idag vid 09.00 kom mina nya roddare, då satt jag fortfarande på tåget på väg in, ett minst sagt stressande uppvaknande för dagen. Men allting gick vägen och resten har vaarit ganska lugnt. Bilderna från skeppsrodden nu i söndags ligger här:


 http://www.facebook.com/swedishshipgotheborg#!/photo.php?pid=4463230&id=48895079014

och den jag vill rama in och sätta upp bredvid Georg Stage ser ut såhär:



och bilden är tagen av Kwok-Keung Cheng.

Hej

Ja det är allmänt kännt att tiden aldrig räcker till, och nu har bloggen verkligen blivit lidande för att vi båda jobbar skiten r oss på världewns bästa jobb. Så om ni vill säga hej så rekomenderas att ni svänger förbi Ostindiefararen på Stenpiren och kommer på en guidad tur eller sitter med oss efter jobbet på den fina serveringen. Vi ska försöka uppdatera här lite bättre i fortsättningen. Ni kommer förhoppningsvis snart få en smaskig bild från Bells skeppsrodd i söndags!

Puss och Kram!
/Bell & Trix

Vilsna själar


Fiskmåsarna seglar fram i luften över havets yta för att hitta och ta hem de drunknade sjömännens själar,
men idag var det vi sjömän som fick ta hand om en liten vilsen själ.

 Alla fåglar heter Kenny ♥


Skeppsrodd!

Nu har våran skeppsrodd officiellt startat, idag var första dagen och tyvärr så kom det inga besökare alls som ville ro, och lite småtur var väl det. Värmen var helt bedövande och dessutom råkade jag köra in båten i den låda bron, nej köra in var fel ord, vi krockade snarare för att bron var för låg. Hur som helst så gick allting bra och ingen skadades.

I morron är det underhållsarbetshelg för den som vill och på tisdag kommer nässta skeppsrodd med betalande passagerare. Undertiden skickar vi lite reklam till metro och GP. Så håll utkik där så lär ni snart se en fin bild på oss när vi ror. =D

To' e horizon mateys, arr!


Stenpiren

Ja nu har vi legat här på Stenpiren sen i måndags, och det känns lite som om rutinerna börjar komma igårng. Helt på rutin blir det antagligen itne förens nästa vecka, men vi är på god väg! Bell vågar nästan påstå att de engelska guidningarna numera känns alldeles precis lika bra som de svenska, om inte bättre för det är enklare att hålla tiden.

Igår hade vi personal/avskedspartaj. De som skulle mönstra av Götheborg satt i serveringen och åt räkor, och senare kom fler från projekt Ostindiefararen och det blev en hellyckad kväll som (för Bell och Trix) slutade hemma hos nya förebilden Anna klockan 03.30. Anna är alltid redo för gäster, på dörren hängde en skyllt med texten: En god vän är alltid välkommen, och med ett lager av nya tandborstar i badrummet, redo att användas.!

Idag har Trix varit ledig men suttit vid landgången hela dagen, Bell har varit ute på den första roddturen som Kapitään med de fem roddarna. Det var sjukt spännande första gången man skulle ta sig under den superlåga bron och det var kul att vinka till alla nyfikna människor på kajerna.

Imorron är rodden på bloigt allvar med de första betalande passagerarna! :D

Arr, Captain Lady Bell!

RSS 2.0