Ny design!

Hihi, gjorde en liten ny design till headern á la 80-tal och pastellfärg. I like it. Ska börja aktivera mig lite bättre när det kommer till nya headers, det är roligt att byta. Dessutom är det roligt med teman. Jag älskar teman.

Tog bort flikarna också, fast jag vill ha dem egentligen men det såg så fult ut.. Men jag sparade dem i ett utkast så det är bara att ploppa tillbaka ifall vi vill ha dem igen. Mycket snyggare såhär dock!

Puss
Trix

Idag ska jag:

Hej på er, idag har jag bråttom att få massa saker gjorda, jag ska segla tisdag, onsdag, springa på 3 studentmottagningar torsdag och fredag och sen på fredag kommer mormor och Fanny. Så vill jag få nånting gjort så får jag nog börja nu..

Idag ska jag:

1. tömma diskamskinen
2. Städa datarummer där fanny och mormor ska sova
-plocka bort allt mitt skit
-få den 4 meter långa listen med spikar i att försvinna på nått mystiskt sätt?
-damsuga
-vädra
-tvätta fönstret

3. Städa toaletten, behöver en rejäl rengöring
4. Plocka upp och damsuga hallen
och mitt rum
5. Damsuga trappan
6. Städa i köket
7. Städa på altanen

8.om jag hunnit hit ska jag måla klart den sista bilten av min vägg, i alla fall så att den blir vit!
9.*host*hjälpa*host* min bror med nån knepig läxa
10. Tvätta jungmanskläderna
11. Packa för imorron

Grillkväll!

Nu har jag varit iväg och handlat allt inför ikväll, bananer med choklad, milkshake, mat och dricka! Ska bli sjukt nice med en fet grillkväll med alla underbara girls! Dessutom har jag plockat fram två spel, drinking ludo ger trevliga minnen från förra våren.. LÄNGTAR!!

Men först ska jag tillbaks till mitt andra hem, Ostindiefararen!
/Kram Bell!


Segt!

Ja idag går det minst sagt segt! Jag tog säkert 25 minuter på mig att komma upp ur sängen och benen har en härlig känsla av träningsverk!

Igår kväll fick jag reda på att mormor kommer ner nästa fredag och hälsar på, eller det viste jag egentligen redan men jag fick reda på att min kusin Fanny ville följa med, och hon tar sin lilla kaninis med sig! En liten minibäbiskanin (som heter ??Harun??). Fanny ska få en av mina transportburar och hon valde den lilla röda som en gång var Jonkis bur, och jag hoppas att vi kan träna lite på att gå i koppel eller nått. Jag vet inte exakt hur liten ninisen är men förhoppningsvis har den hunnit bli proportionerlig och symetrisk. Kaninungar är bland det sötaste på denna jord så jag tror jag kan lova ett par sötisbilder!

/Kram Bell


Öhhmhee..

Asså, jag kan nästan inte fatta att jag fortfarande är vaken.


Jag gick upp vid 06.10 igår för att fixa iordning mig och åka till mitt andra hem, näst efter mamma och pappa.. Självklart menar jag Götheborg! Så jag åkte dit, var där vid 9.30, blev introducerat till servering/byssa och sen drog dagen igång, Jag jobbade med Björn, Per oc Paul. Vi började med att vika servetter och duka fram, sen lagom till lunchen kom 80 gäster som skulle äta. Jag fick träna på att bära många talrikar och DET är inte det lättaste. När gästerna gått var det bara att plocka iordning, diska och torka borden, en längre rast och sen fick vi börja om inför middagen. Jag kom hem vid 00.50, hoppade ur kläderna och sov som en stock!

Morronen efter, dvs imorrse ringde klockan igen och det var samma visa som gårdagen, upp fixa åka iväg, duka fram ta bort, diska.. Men idag jobbade jag med Paul och Sander, jag kom hem vid 17 och min kropp känns ganska stel, handlederna som fullkomligt brann imorse känns bättre nu men benen och armarna har fått sig en rejäl omgång med välbehövlig träning. Kruxet idag var väll att vi skulle fixa för 80 pers och att det kom typ dubbelt så många. Alla fick inte plats att sitta och ställde sig runt kapstan och sen vällde det in i kajutan. Men jag tror vi lyckades fixa det bra ändå. är Nu är jag sjukt trött!


/Gäsp från Bell

Bröllop

I lördags var det bröllop hemma hos pappa, Jag och Trix var såklart där, jag som tärna och Trix som bröllopsfotograf.

Det var ett suprisebröllop så när gästerna kom blev de såklart väldigt förvånade, sen när min gudmor/faster kom med farmor blev det ännu mer suprise eftersom mina kusiner var där. Vi hade en väldans tur med vädret tack och lov, och dessutom var maten helt fantastisk. Här är lite bilder så att ni också kan ta del av denna dag.

/Kram Bell


Kärleken är tålmodig och god.
Kärleken är inte stridslysten,
inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, och inte självisk,
den brusar inte upp,
den vill ingen något ont.
Den finner inte glädje i orätten,
man gläds med sanningen.
Allt bär den, allt tror den,
allt hoppas den, allt uthärdar den.
Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre,
och störst av dem är kärleken.




Ian Somerhalder

Tänkte dedikera ett inlägg till Ian Somerhalder som är den snyggaste mannen på jorden just för tillfället. Har en liten besatthet och kan inte sluta vilja äta upp honom. Han twittrar om att oljan i golfen suger.

http://ediepeterson.files.wordpress.com/2008/03/ian-somerhalder_46.jpg

http://fusedfilm.com/wp-content/uploads/2009/03/iansomerhalder.jpg

http://images.buddytv.com/battleimages/usr100367050/100367050_0140d339-db64-46ea-bde8-355cc0a71f26-ian-somerhalder-02-h181326-l.jpg

http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/ian-somerhalder/ian-somerhalder-20060821-153618.jpg

http://www.posters555.com/pictures/Ian-Somerhalder-picture-Z1G164734_b.jpg

http://www.lost.cz/galerie/Herci/ian-somerhalder/ian-somerhalder_23m.jpg

http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/celebrity/ian_somerhalder01.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_OV0t35mTKPU/SwC_5O-fXfI/AAAAAAAAAMM/tQ3h9GQNgIw/s1600/Ian-Somerhalder-2009-Self-Assignment-the-vampire-diaries-8119218-2560-1664.jpg

Ljuva 80-tal

Tupperat hår, plast, pastell och benvärmare var några av alla goda ting som skådades idag. Vi hade en trevlig stund tillsammans med Louise och Isabel, som är hemma på kortisbesök och som åker tillbaks till London på måndag kväll. Här kommer lite bilder som utlovat. =D

Puss & kram
Bell & Trix


Upprustning sker.. Var god vänta

För ögonblicket sker lite upprustning inför morrondagen, jag kan lova ett par fräna benvärmare och plastiga smycken till den som kommer in och kollar imorron kväll! ♥

Kram Bell


När ni funderar har jag en godisbit för er..


Förtroende

Bell -Hej mamma jo jag undrade bara när du kommer hem imorron?

Mamma -Jo vi är i Långedrag nu men väntar på sjutts hem med det är nån kö i Varberg så det tar nog ett tag, säg att jag är hemma om ett par timmar.

Bell -OM ETT PAR TIMMAR?!?

Mamma (hör de andras reaktion på mitt utrop)
-Gabriella, HUR många människor har du i huset??

Bell -Nej asså int..

Mamma -HUR MÅNGA HAR DU DÄR?!?

Bell -Jag sitter i en bil okej, på VÄG HEM.

Mamma -Hur många är i huset??

Bell - Men nej jag SITTER I EN BIL tillsammans med Henrik, Tim, Parven och Jessica..
Det är det du hör i bakgrunden..

Mamma -Jaha..

KvastHilda söndag

På söndagen gick vi hemåt.. På vägen seglade vi förbi Eureka, som för övrigt är Erik Segerstedts pappas skuta, och där höll man på att RO skeppet framåt med två gigantiska åror, en trevlig motion för den som gillar att ro antar jag. Vi tog ett varv förbi för att se om de behövde hjälp och sen när allt verkade ok så seglade vi vidare i 1.4 knop. Hastighet!

Vi satte inga segel men hade lite splits och benselträning. När vi kommit hem var det bara att röja upp och säga hej då till alla. Sen knödde jag, Jessica, Parven, Tim och Henrik in oss i Henriks bil och åkte hemåt.
/Bell


KvastHilda lördag

Runt 05 hade tydligen en av de husbilskampande knackat på i kajutan med orden "En av era båtar driver" och sen var det full rulle. Någon hade varit och slöppt på alla trossar för både Britta och Kvartsita, Britta låg mitt i hamnbassängen och vi hängde med aktern i landströmskabeln. Vi försökte ringa tillm äniskor på Britta men uppenbarligen sov alla alldeles för djupt, så v släpte landströmskabeln, satte på motorn och gick ut och la oss bredsides med dem, Henrik hoppade över och knackade på och gormade: Ni driver mitt i hamnbassängen!! När alla på Britta sprungit upp alldeles yrvakna, förstått vad som hade hänt och vi låg tryggt vid kaj igen var det bara att lägga sig och somna om.

Nästa gång blev vi väckta med toner från Kapten Röd, vi hade lite teori och vid lunch gick vi från kaj.

På kvällen gick vi till Kärringön och la oss utanpå Atene, där den andra Puffen Hanna befann sig. Där lyckades vi fjäska till oss glass av en tjej som precis stängt ner kassan. Sen duschad evi och under kvällen utforskade jag och Jessica hela ön med en stor blöt jordfläck som luktade ljung i rumpan som tack för besöket. Trevligt..



KvastHilda fredag

Så vi vaknade i lagom tid på fredagen och var i full gång med att fixa det sista när Henrik dök up i dörröppningen till byssan där jag stog och raggade kaffe. Det visade sig att han också skulle med, sen hörde jag utifrån att Tim kom, han hade såklart åkt dit med Henrik. Så jag kstade mig ut ur byssan och in i en kram med Tim som jag träffade senast här:


Efter lite mer fixande var vi redo att kasta loss. Det var gråa moln med med lite sol, eller ah tillräckligt mycket sol för att bränna näsan, som btw fortfarande är öm.. Men vi gick i alla fall till Hunebåda strand? Tror jag det heter, där vi på kvällen la oss framför Britta som också är ute på utbildningssegling. Efter en smärre kollision med Kvastar och Brittaner och en trevlig kväll gick vi och la oss, dötrötta!

/Bell

KvastHilda Torsdag

På torsdag morron *host* vid 12 kollade jag upp busstiderna för att ta sig ut i rena ödemarken Uddevalla. Det visade sig efter ett par sekunder att jag hade förjävla jobbigt kort tid på mig då bussen gick från Gbg vid 14, och jag då skulle åka hemmifrån vid 13..?

För att göra en LÅNG historia kort:
Jag kastade ner packning i min säck, upptäckte att mamma hade typ allt jag egentligen behövde. Lämnade Tim i Trix händer, vilket jag aldrig mer ska göra för jag hittade honom sittandes utan vatten, svag i kroppen och typ darrande. Åkte iväg, träffade Jssica, satt på buss ett bra tag, hoppade av vid Bokenäs skola, upptäckte att nästa buss skulle dröja en timma, hittade två andra som också skulle dit (Gösta och Albin), ringde Anders och han kom och hämtade oss.

Gråmulet, lite ruggit, kallt.

Vi kom dit, fixade med madrasser, fördragsgardiner och mat, träffade de andra som var där, Olle, Jackob, Anders, Paven, GipsHugo, CoolHugo, John, och då Albin och Gösta.

Sov ombord =)

/Bell

Ringar, Arr!

Är det inte konstigt hur man bara kämpar till tårar och skrik ena dagen och det bara flyter ihop andra? Nu sitter i alla fall ringarna på 1.6 mm där (och kommer sitta ett BRA tag). Nu kommer nästa problem, att sätta tillbaka kulorna i de övre ringarna.. Det kommer antagligen göra ont det med men det blir inte förens imorron när örat inte är lika tjockt och rött.. =D
 
/-Aj! från Bell!


Bal och tårta

I just detta ögonblick sitter Trix på balen och jag gissar att det är efterätt nu. Själv har jag ätit upp sista viten av Olas tårta och funderat på dedär med motion, kanske skulle vara nått att testa igen, vi har inte fått upp den riktiga springångan än även om vi i januari lovade att börja så fort det blev varmt, men vi vet väll alla hur det gick med vädret.. Det är snart juni och våren har inte kommit än va?

Spotify ♥

Rock star supernova

This is the first time that I've written out your name
This is the last time that I'll ever feel the same
Maybe I said too much but I don't care
You're acting still like I'm not there

Run, but you can't hide
Fall, but on whose side?

I'm broken, so deadly
You're just the one to fix it
You're calling, it's early
That feeling
God I miss it
Don't want to live without
Don't want to sit this out
Don't want to know if it's the last time I'll breathe you...in

Every word just turns a fire that you say
All I can do is light the fuse and walk away
But even I can't do that
I still back down
There's comfort in the silent ground
Run, but I can't hide
fall, but on her side

Don't want to know if it's the last time I'll breathe you in...
/Bell


Monark M 550 - Blue Arrow

I söndags åkte pappa och hämtade hem en nyinköpt motorcykel som ser ut såhär:
En Monark M 550 - Blue Arrow, den millitära varianten.
 




Sjukt coolt, och han har lovat att jag ska få åka med där bak när den blir klar!! =D
Misstänker att han tänker starta en blogg om den långa vägen till färdig.

/Lycklig Bell


Söndag

Nu ska jag och Bell iväg och jobba, wihu!

Puss
Trix

Myskväll!






 




Puss & Kram
Bell & Trix


 


Bells nya kärlek

Jag som älskar mörk choklad kunde såklart inte låta bli, och det är sant att Oboy Dark har blivit nya storfavoriten. Mycket mer riktig chokladsmak än vanliga oboy eller lightvarianten. Lite svårare att blanda ner med mjölken men helt klart värt besväret!

/Kram Bell



Håret igen

Ja som vi alla vet så har både Bell och Trix ångest inför hårfärgen. Man tror att man vet vilken färg man vill ha men så vill man genast byta igen.

Idag skulle jag bleka om Trix blonda överhår, för att få med utväxten, och innan jag viste ordet av så sittar jag själv också där med färg i underhåret, en helt underbar guldig förg blev det.
/Kram Bell (& Trix som plattar håret)

 

 


Nej men det var nånti.. FAN SOPORNA!!!

Bell kastar sig upp ur sängen och slänger på sin morronrocken, brummet från sopbilen är nära. Hon springer ner och kastar sig på dörren, rycker upp den och kastar sig sedan mot soptunnedörren, sliter fram den stora gröna soptunnan och springer sen vinglandes efter sopbilen som redan är klar med husen på denna gatan, med spotunnan skrammlandes, svajandes efter: -NEEEEEEEJ VÄNTA PÅ MIG!!

Ja så kunde det ha varit, men som tur är så kom jag ihåg soporna igår *Host imorse host* innan jag skulle sova, så jag slapp springa efter sopbilen imorse. Det är fansen inte lätt att bo hemma själv.

/Skrammel från Bell

Student, bal och skola. Jag lever.

Nu lever jag igen, woho!

Sitter typ hela dagarna med en broschyr om det grafiska produktionsflödet, skitkul verkligen. Men det blir nog bra, och så kanske jag slipper få IG och får MVG i graf när jag faktiskt gör något för en gångs skull. Haha.

Nu är det 29 dagar kvar tills jag tar studenten och fyra dagar kvar till balen, så det är väl inte så konstigt att jag känner mig lite stressad över att jag har typ hundra saker kvar att göra i skolan. Eller det har jag inte, men alltså jag måste ju ta tag i mig själv och göra dem och det är jobbigt. Stackars mig :P

Nä, jag ska inte klaga. Jag har en del att göra men bara för att jag har skjutit upp det så suck it up.

BAL OM FYRA DAGAR, PANIK!
Jag har seriöst varit flippad de senaste dagarna och jag tror det beror på att det är så lite tid kvar.

Puss
Trix

Skomani!!!!

Igår åkte jag och Catharina och köpte ett par skor till mig. Vi kom in i affären och änglasång spelade, regnbågen liksom sköt upp och fyverkerier smällde när jag direkt fick syn på dessa vita skönheter och sen var det klappat och klart! Besöker i affären gick på 7 minuter ungefär..

Här är de! ♥
/Kram Bell


Minnen

Idag har jag uppenbarligen haft alldeles för lite att göra, jag började pålocka lite och innan jag viste ordet av var jag i full gång med att packa inför utbildningsseglingen som är under kristihimmelfärd.. Dvs jag packar inför en segling på 4 dagar, som är minst två veckor bort.. Det liksom ekar i huvudet: *Smart Bell*

När jag rotat upp alla seglarkläder jag har, minus de som min fina moder snodde med sig när hon stack ut i lördags började jag givet vis att prova dem, så som tjejer gör med alla kläder som går att få tag på, och när jag stog där och hällde upp kaffe i koppen med mina gamla beiga "finbyxor" från GS tänkte jag rätta ut fickorna. I vänster byxben hittade jag nånting konstigt litet som lätt kunnde tas för en pappersnäsduk. När jag drog upp handen fann jag ett svart band och genast hoppade hjärtat över ett slag. Det är bandet som satt på hatten.

/Kram Bell



Farväl FarmVille

Efter en drastisk upptäckt av att Trix har avslutat allt var FramVille innebär fick jag hålla henne i handen och göra desamma, beslutet var mitt eget med det tog emot en smula. Nu i efterhand känns det bara tomt och konstigt! Jag hade precis adopterat ett lamadjur och han aldrig bygga klart stallet. Men jag är stolt över migsjälv. =)

/Kram Bell

Bell och Fröken Svår

Ja det var Bell och fröken svår, de skulle dricka latte och kolla på Vampire Diaries
men Fröken Svår ville heldre sitta hemma och äta mackor..


Ensam mamma söker

Idag bestämde jag mig för att anmäla mamma till Ensam mamma söker, jag tycker det är dax nu. Sjukt roligt var det!
Man skulle bl.a. svara på dessa frågor:

Hur ser ditt liv ut?
Min mamma är som alla andra mammor, går till jobbet, kommer hem, sitter i solen på framsidan och dricker chappuchino, läser reklam, tidning eller bok, fixar mat, kryper upp i soffan och kollar på tv med mer chappuchino eller om jag får bestämma, bryggkaffe. På torsdagar rider vi på Raudhetta och på längre ledigheter seglar hon. I skrivandets stund är hon på väg till Orkney/Shetlandsöarna med sjösportsskolan. Ibland är vi ute och övningskör, då får man passa sig.

Dina intressen?
Mamma gillar att rida och älskar att segla.
Diskutera, om det räknas?



Dina barn (namn och ålder)?
Ola, 16 år och databeroende.
Bell, 20 år och pirat ombord på Ostindiefararen Götheborg.


Hur ser din drömkille ut?
Positiv, humor, inte gubbig, bra på att göra sås (är INTE mamma), seglar, bör tycka om kaffe.

Din drömdejt?
Ombord på en liten skuta i skärgården med räkor och vin i solnedgången, finns det hallon och glass är det ett plus.
I nödfall kan en kritvit strand i värmen fungera, min mamma är lite av en soldyrkare. Annars skulle nånting ovanligt och oväntat fungera, kanske en tur i luftballong eller struttsridning, vad vet jag?

Hur blir du när du blir kär?
Det har jag ingen aning om, antagligen ler hon med ögonen och försöker se allvarlig ut med munnen, ganska löjligt ansiktsuttryck om ni frågar mig.


Sen tyckte jag det var passande med en bild såhär:



/Bell

A CHEF has died after an EEL was put up his bum.

Shocked doctors in Sichuan, China, found the sea creature in the 59-year-old man's rectum after his death, it has been reported.

The 50cm long Asian swamp eel was allegedly inserted into the unnamed man's bottom, after he passed out drunk, by pals playing a prank on him.

Medics said the eel had devoured his bowels.


HTML

Okej, efter en stunds försökande med att få tillbaks våra besöksräknare för topplistorna har jag lyckats få fram ett streck i höjd med flikarna under headern.. Lyckat Bell.

Så, om ni skulle råka komma in och upptäcka att allt är kaos, så är det jag som försöker fixa tillbaks allting som det var innan Trix bestämde sig för att länga listen eller va fan det nu var hon gjorde =) HTML koder är sjukt knepiga!!

Avundjuk!

♫ ♪ Avensjuk jag är så avensjuk ♫ ♪

Vid ca 15.00 idag ringde mamma, allting var färdigstuvat, de hade ätit en rejäl middag, sjösjukeplåster var på (det var nått krav) och de var redo att kasta loss. De skulle börja sinförsta nattsegling redan nu i natt och de är två på däck åt gången och två standby. Mamma var apnervös och jag kan förstå henne, men samtidigt kan jag inte annat än avundas henne. Så extremt modig min lilla mamma är som bara kastar sig ut i en liten blastbåt vind för våg och seglar ut på blåsiga, kalla nordatlandet med en sån liten plastjolle =D

För en gångs skull känner jag mig som en liten hönsmamma, men det är FB7ans fel, bara för att jag VET vad som kan hända. Men mamma är grym och kan ta hand om sig.♥

Jag hade mer än gärna joinat henne, tänk på alla valar, delfiner, sjögojor och härliga soluppgångar hon får vara med om nu när jag bara sitter här hemma och snorar bort!! 



Cortège!

Men dunder och brak tog vi oss (jag och Trix) in till Gbg för att träffa Borgert! Vi sprang iväg till Tribe för att upptäcka att de stängde vid 15.30, inte 18.00. Så vi fick inte köpt några ringar. Sen bestämde vi oss för att äta nånting, så vi vandrade planlöst omkring ett tag innan vi riktigt tog tag i det och bestämde oss för BurgeKing, samma som förra gången och såklart samma kille i kassan. Vi delade bord med en farfar/morfar och ett barnbarn och bara sådär smack, så började det regna.

Efter mat och torrhet kastade vi oss ut i regnet och letade upp en bra platts (som vi givetvis var lite oens om) och sen sprang vi in under taket till en korvmoj med halva Poseidon på taket..? Björn kom och räddade oss med ett parraflax och sen kom hela tåget av vagnar och dansande människor som blåste i tutor. =D

Recycle Michael var en av de roligare, tillsammans med GårdVille och massor som Trix får fylla i!

/Bell




RSS 2.0