Cookie for two!

Är inte detta typ väldens sötaste grej?
Klicken Sie hier, um das Bild in voller Größe zu sehen Klicken Sie hier, um das Bild in voller Größe zu sehen

Två formar som passar ihop med varandra och bildar ett hjärta. Tänk att bli överraskad med en sån här kaka någon dag, av någon man tycker om. Myspys!

Hittas här
(Verkar bara finnas på den tyska versionen av sidan, mycket märkligt..)

Puss
Trix

Backyard Babies!

Nu har Bell och Trix kommit hem från Småland, Nässjö och Backyard Babies konsert! Blåmärken på benen pga många halkningar på vandrarhemmets överhala golv och tunga dörrar, blåmärken på armarna för världens knökigaste publik.



Förfesta med Dregen har inte alla gjort, haha knappt vi heller, men han dök upp en snabbis. Sen vart det världens längsta kö in till sporthallen, förbandet Sator började 21.20, och runt 22.30 kom efterlängtade Backyard Babies upp på scen.


Sator

Vi lyckades tränga oss nästan hela vägen fram, blåmärken på armarna kan bevittna detta. Det var en helt magisk konsert, Backyard Babies och hela publiken var peppade till tusen. Det märktes att det var hemmaplan och att det var sista Sverige-konserten innan uppehållet. Fullt ös hela vägen igenom och efteråt kändes det som att man hade badat med kläderna på och torkat lite. Helt sjukt!


Backyard Babies, ser ni väl


Dregen


Nicke Borg

På Lördagen var det strålande sol, massa minusgrader och snön glittrade ner drån himlen, när ska denna eviga vinter ta slut?



Trumslag och gitarriff
Bell och Trix

Numb


Kattar!


Nissepisse ufokatt


Isissaki tjockiskatt

Nässjö

Nu drar vi till Nässjö för att titta på Backyard Babies! Woho!

Stallet!

Stallet, det var länge sen. Idag bjöd jag in Bell på en tur till min moders häst som råkar stå i ett stall med massa andra hästar. Vi tog på oss den stora uppgiften att rida mammas och en av hennes vänners hästar.


Nexy

Mamma har ett engelskt fullblod vid namn Make My Day xx, men vi kallar honom för Mårten (ja, det händer att vi lägger till Gås efter). Den andra vet jag inte vad det är för ras, men den är liten i alla fall. Nexy heter den.


Mårten

Jag började med att rida Mårten, Bell började med Nexy. Mårten + galopp alltså. Verkligen helt fabulous! Det går så fort att man nästan tappar kontrollen, då ska vi inte tala om hur fort det hade gått om man släppt efter. Den härligaste känslan i världen, flyga fram i galopp. Shit vad jag har saknat det.


Mårten

Efter ett tag så bytte vi polle och så kom mamma och ägaren till Nexy ner till manegen. Mamma tyckte det var dags att lära upp mina tre-fyra år gamla skills så she made me work that horse. Mina ben är som spaghetti, bokstavligen! När hon insett att jag faktiskt lyckades ganska bra med det där övergick hon till att lära upp Bell, hon har ju också gamla skills så det var väl dags där också. Även det resulterade i spaghettiben.


Mårten, en svårtagen bild då han andades så det immade igen på linsen hela tiden!

Efter den här turen har jag insett att jag måste åka till stallet oftare och rida för jag har saknat det otroligt mycket, dessutom vill jag kunna rida utan att dö efteråt och det är alltid roligast att rida när man vet vad man håller på med!

Nu ska jag duscha, sen ska jag seriöst sova.

Puss
Trix

I'm in love!

Kärlek vid första ögonkastet! http://www.bubbelroom.se


Ge mig!

Ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig!!! Tror ni fattaar budskapet!




www.smidigt.se/simpsons-munkjarn/4221/

Utelåst..

Igår ringde jag Ola i panik över att för första gången på länge vara utelåst. Han kom efter 20 min och räddade mig. Idag ringde han mig, så fick rädda honom.

Ny stol

Åkte med min moder till Ikea och köpte en ny skrivbordsstol som jag nyss byggde ihop. Ikea och jag är inte vänner, de kan inte göra beskrivningar, tur att jag har skillsen och kan bygga ihop det hela ändå!



Puss
Trix

Onsdag

Tråkig dag idag, vet inte vad jag ska göra. Hitt på nått!

Här är i alla fall en av tröjorna och ett par av byxorna som jag inhandlade igår.





Puss
Trix

Insattsövning!

Jag kom hem, kröp upp i soffan under en filt och  dregglade.
Ryggen och axlarna var sönder imorse när jag försökte leva. Erik kom förbi och vi åkte till Karholmen för att få klart brandutbildningens praktiska dell. Idag har vi släckt eld i cisterner, oljekar och ett provosoriskt skepp, vi har rökdykt i hus och letat mäniksor, kul att jag snubblade över och sedan trodde att  min människa var en soffa.
Imorron är ja gledig, har ingte bestämt mig för om jag ska sova eller åka till mamma och spackla och måla i mitt rum.



Rea..

Nu har jag fikat och gått på stan en hel dag, krävande må jag säga. Väldigt krävande med alla dessa reor.. Halva reapriset, vad är det för påhitt liksom? Hur ska man inte kunna köpa något då?

Det blev två par byxor, två tröjor och tre nagellack. Kläderna kommer väl på bild senare :)



Måste bara förtälja att den ena katten var helt knäpp imorse. Han förföljde mig och jamade som en liten tok. Sen när jag skulle sminka mig så hoppade han upp på toan bakom mig och viftade efter mig med tassarna!
(Ja, viftbilden är suddig, men det var den enda jag lyckades ta när han viftade.)


Klövar

Waahooouh.. Jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Ja, idag ska jag i alla fall fika med Sanne och diskutera hennes projektarbete där jag tydligen skulle vara lite modell, hade jag glömt totalt men det blir säkert kul! Jag tänkte kolla lite på nagellack också, känner att jag behöver utöka mitt förråd med nya fina och framförallt starka färger.

Det blir nog bra. Om jag listar ut vad jag vill så blir det bra. Attans.

Puss
Trix

Tjejer som luktar diesel..

Tjejer som luktar diesel är coola!
Det hade jag i alla fall lust att skrika på min teorilärare i bilskolan när jag efter en heldag på fältet har slitit med att släcka kokande diesel, bensin och gas, gjort klaustrofobitest och testat min lungkapacitet (som för övrigt är supergallant), andats i en jävla mask och SLÄPAT typ 16 kg lufttuber på ryggen hela dagen, för att sedan åka direkt till bilskolan, ursäkta om jag glömde att min mobil planerade att tala om för mig att jag skulle ta pencilintabletten vid 17.00.. URSÄKTA!! Men jag är i alla fall cool och vet hur en "Farligt gods skyllt" ser ut. HAHA!!


Smulan

Idag var jag ute och skuttade i snön med Smulan, fast hon ville mest in hela tiden för att hon tyckte det var kallt.. Men ändå!





Puss
Trix

Skills

Tänkte bara informera om att jag letade efter min dosa till internetbanken i en vecka. Jag hittade den i en sko. Now I'm ready to rock n' roll.

Puss
Trix

Mac eller PC?

Jag har bestämt mig för att jag verkligen behöver en bärbar dator. Så nu återstår bara frågan, ska det vara en Mac eller ska det vara en PC?

Jag har alltid gillat PC bäst, men det är ju det jag är uppvuxen med och van vid. Så jag undrar om det kanske inte är därför jag gillar det mest och inte för att det är det bästa alternativet. Jag har ju använt Mac i ungefär två år nu, på deltid kan man säga. Jag har varvat Mac med PC hela tiden då vi har ganska många Mac-datorer i skolan och mina lärare älskar dem. Sen är de mycket snabbare och nyare också så det är ganska skönt att sitta vid dem.

Mina problem med Mac är ju egentligen att jag är ovan, även om jag anser mig vara ganska tränad i att använda dem nu. Jag tycker det är märkligt att bara he en knapp på musen, jag tycker det är lite störande att man ser rakt genom program som Photoshop och jag tycker det kan vara lite komplicerat att ta sig fram ibland. Alla de tre momenten är ju i och för sig verkligen något man vänjer sig vid.

Vem kan egentligen motstå en Macbook Air? Den väger 1,36kg! Det är ju mycket smidigare att ta med sig och hantera än om man skulle behöva släpa på en bärbar PC. Jag vet inte. Just nu känns det som att jag vill ha en Mac, men samtidigt är jag ju så fäst vid PC.

Dessutom kan min fader laga PC:n om den går sönder. Vilket är ett väldigt stort plus, och han kan hitta en skitbra PC för ett bra pris. Vilket också är ett stort plus.

Nu känns det som att jag är väldigt kluven mellan de två olika alternativen. Vi får väl se vad fader min hittar och om jag är nöjd med det alternativet. För annars så är ju Mac snyggare...

http://www.sltechgroup.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/apple-macbook-air.jpg
Macbook Air.


http://planetimagehost.com/images/41984_Toshiba_A300_1.jpg
PC, ungefär som den antagligen skulle se ut om jag valde det.

Puss
Trix

Söndag

Idag är det söndag, imorgon börjar alla skolan igen. Utom treorna på min skola då som har APU, och jag som inte har något alls att göra. Ledighet. Rastlöshet. Japp, jag blir ganska rastlös av att vara ledig och inte ha något att göra. Inte för att jag under några omständigheter skulle gå till skolan och be om något att göra, vilket jag kan. Knäppt.

Nu ska jag vandra över till Bell som slipar i sitt rum och kanske se om det kan vara roligare än att sitta här och lyssna på musik. Musik som i och för sig är fantastisk. Jaja, nu ska jag gå!

Puss
Trix

Jakten

Efter bowlingen sprang vi runt i hela Göteborg i jakten på ett café med sju lediga platser bredvid varandra, det var inte det lättaste vi gjort klockan fyra på en lördag. Till slut hittade vi ett, vi fikade och hade trevligt ett tag innan vi skildes åt och det bara blev Bell och Trix kvar.

Vi begav oss in i Nordstan då vi höll på att avlida för att det var så kallt ute. Trix var ute efter en festväska och vi hittade skylten "Halva REA-priset" inne på Åhlens. Saliga av lycka skuttade vi dit och började ivrigt rota efter den perfekta väskan. Bell drog första vinstlotten och fann sig en marinblå tygväska som passade skolan. Trix hittade sin lilla svarta festväska strax efter och väskletandet var över.





Bell var i stort behov av en ny mascara så vi skulle ta oss till andra sidan Nordstan. Dock hejdades vi av något häpnadsväckande. Fast det har hänt förut. Men ändå. Det var en snubbe som hoppade stavhopp mitt i allt! Vi kollade när han hoppade, och missade, sen gick vi till H&M och inhandlade en mascara. Sen åkte vi hem.

Bowling!

Idag har vi bowlat. Vi träffade Joanna, Louise och Isabel med syster vars pojkvän var med för att sedan bege oss till Valhalla Bowlinghall.



Vi delade upp oss på två banor och Bell, Trix och Louise hamnade på samma. Vilket betyder att vi bara tänker räkna vem som vann utifrån vår bana. I första serien tyckte Bell att hennes klot behövde ganska många besök i rännan medans Trix och Louise samlade på sig lite poäng, Bell lyckades med en spärr (ganska många gånger lyckades hon med att bara ha en kvar, den stod dock kvar likväl när hon slagit sitt andra slag). Trix lyckades med en riktig strike och x antal andraslagsstikear, som vi väljer att kalla det. Även om det egentligen heter spärr.



I andra serien öppnade Bell med sin första strike, det gick inte lika bra för Trix och Louise som börjat med att sikta på rännan, tydligen. Sen förvånade Bell med ännu en strike på sitt andra slag och tro det eller ej, men på tredje slaget kom det en strike till! Tre på rad! Woho! Sen tog det dock stopp och hon tog några små rännbesök igen. För Louise gick det väl mindre bra (hon slog till och med sämre än Isabel, och då är det illa ;)). Trix höll väl sig på en medelmåttig nivå resten av den här serien..



(På bilden där vi ser helt cepe ut så sjunger vi faktiskt)


I första serien vann Trix, andra vann Bell. Totalen vanns av Trix som hade 191 poäng, mot Bells 187, så det var inte långt ifrån! På andra banan vann Joanna med sina överlägsna 298 poäng (!!!). Detta är anledningen till att vi inte räknar med deras resultat, speciellt med tanke på att de andra i den gruppen hade mer poäng än oss också, utom Isabel då.



Färg?



Vilken färg är finast??


<script type="text/javascript" src="http://x.fnul.se/omrostning/?id=ohz2" charset="utf-8"></script><div id="fnul-omrst"><p><a href="http://fnul.se/vilken-faerg-aer-finast-ohz2">Vilken färg är finast??</a></p></div>


Stargate

OMG!!! WAAAAAAAAH!! AAAAAAAAH OUIIIHHHH!!!

Just nu vill jag bara skrika och titta på Stargate tills ögonen blöder!

Det är så sjukt spännande. Det blev 'to be continued' utan förvarning! Vem gör så?! Och det bara hände saker som inte kan hända och allt händer samtidigt och jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!

Jag avlider. Nu ska jag kolla på nästa avsnitt, klarar inte av att låta bli.

Neeeejsh, jag är inte besatt.

http://sci-fi-neima.today.com/files/2009/01/stargate-atlantis-season5-promos-13.jpg

Daniel:
So you can only give compliments to the dying?
McKay:
It's.. Ehm.. Something I'm working on..

Puss

Trix

Livbåt bland isflak!

Efter en snabbis i klassrummet tränade vi på att hissa ner, koppla loss, koppla och hissa upp livräddningsbåtarna. Det var inte så svårt men rolig sysselsättning. På eftermiddagen Fik vi köra runt lite och sen körde vi hej vilt över Göta Älv. Det är svårslaget!!





Krax Bell


Bubbelroom

Japp nu är det bubbelroom.se igen. Älskar denhär så djupt!


Roliga sidor!

Har två helt olika men lika underbara sidon som är värt ett besök.

www.candiedpoison.se

En sida med underbara halsband och armband!

och

http://www.claessons.com/

En sida där man kanske inte ser så mycket, men det är inte sidan som är poängen utan själva butiken dit vi ska imorron (har jag bestämt)

Mot Sherwoodskogen!

Idag har jag varit ute i skogen. Eller ja, skogen blandat med havet.. Hur det nu går till. Mest hav var det nog. I alla fall så fotade jag en del, vilket var fruktansvärt kallt. Ja, här är väl lite bilder.






Puss
Trix


Dans vs Klättring

Jag var bara en halvtimma sen med att gå och lägga mig igår, score! Det går framåt.

Bell vill börja klättra, på typ klätterväggar och sånt. Jag älskar att klättra, det är bland det bästa jag vet. Men inte på klättervägg va, det blir bara så att man inte vet vad man ska göra vilket resulterar i att man inte gör någonting alls. Vilket inte känns så givande. Dock vill jag mer än gärna klättra överallt i alla berg som finns, så småningom. Eller jag vill det nu med.

http://www.fitness-magazine.com/februari03/gifs/Dsc_0034.jpghttp://www.explora.se/bilder/klattring.jpg

Anyway, så tänkte jag att Bell har även sagt att hon vill börja dansa magdans, vilket jag har gjort förut, och nu känner jag verkligen för det också. Jag vill ha ett myntbälte (som alla vill kalla höftsjal) och makea some noise!

http://www.gotriadscene.com/images/event/6114/sadie.jpg

Så fina ska vi bli! Och röra oss som gudinnor. Hade jag tänkt. Hittade världens finaste höftsjal också som jag måste ha. Alltså måste ha.



Bara titta på den! Underbar.

Puss
Trix

Skobad

Den här hittade jag i gårdagens aftonblad.. Ser väldigt bekvämt ut att kunna luta sig bakåt och bara sjunka ner, faktist bättre än vanliga badkar. I brist på badkar här hemma ska jag nog ta och bada mina frusna fötter, de förtjänar också lite lyx ibland..

Krax Bell


Bell i Älven

Efter en förmiddag med teori, pyroteknik, och livflottar så var det då dax att dra på sig overallen och överlevnadsdräkten. Sen fanns det ingen återvändo, det var bara att ställa upp sig i led med alla andra och hoppa i. Det läckte inte alls in så mycket som förra gången jag gjorde dehär. Det var en viss känsla att guppa omkring bland isflak. Det är en sån grej man vanligtvis håller sig från. Vi paddlade runt så gott vi kunde med ben och arman och sen försökte vi ta oss upp i en av livflottarna, det är SVÅRT om man inte kan tekniken.

Vid ett tillfälle kom ett jättestort isflak förbi som vi klättrade upp på och använde som surfbräda. Sen hissades jag upp i helikopptersele med en jäkla helikoppterfläckt som blåste kyla i ansiktet på mig! Nu får bilderna tala om resten..

 

 

 

 

 


Blöt katt

Nu avlider jag på riktigt. Jag har uppenbarligen tappat bort min dosa, den finns inte här och inte hos mamma. Jag lovar att jag har lagt den någonstans och så har någon städat bort den. Det brukar vara så när jag tappar bort saker. Haha. Jag får väl fråga min moder om hon har tattat den.

Detta betyder ju iofs att jag inte kan flytta pengar och därför inte heller ta mig till bilskolan med resultat. Jag måste ta mod till mig och ringa runt lite, bland annat till Nässjö Taxi för nu har vi hittat ett ställe att bo på men det går inga bussar dit så sent.

Känner mig just nu som en blöt katt ungefär. En blöt katt som behöver bli omhändertagen. Matad med te, omstoppad med filtar och satt i en varm famn framför en bra film. Tänk så underbart det hade varit.

Längtar sjukt mycket till sommaren idag. Mer än vanligt liksom. Nu ska jag ta mig samman och göra vad som måste göras.

Puss
Trix

Ni dansar inte lika bra som sjömän!

Hittade just ett presentkort på bio i min skrivbordslåda, blev glad och kollade saldot. Noll. Blev ledsen. Men tur att jag fick ett i julas också som jag har 100 spänn kvar på, det gör att jag inte blev helt ledsen, bara lite mindre glad. Det är så roligt att gå på bio!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Så det så. Får se om jag lyckas somna. Haha. Imorgon ska jag till bilskolan, woho!

God natt!
Trix

Bellerin i Göta älv!!

Bellerin för att Bell går på penselin
I Göta älv för att det är där i jag ska bada imorron
!! För att det driver omkring ISFLAK och för att det SNÖAR ute!!

Hur ska jag lyckas överleva morrondagen?! Mina jävla körtlar i kroppen är svullna! Jag har stora megafontrattar i öronen och en barkig gren i halsen!



Observera att denhär bilden är tagen på sommaren!


Ögonskugga!

Tänkte tala om för världen redan i helgen att dessa två ögonskuggor nu är Bells.. =D
I simply love them!



Krax Bell


Krokodilsvans

Jag älskar att jag aldrig får något gjort. Fast å andra sidan har jag tiden liksom. Men jag ska faktiskt åka och hämta dosan idag, på riktigt. Tänkte se om jag kan få fadern att köra lite med mig och ta vägarna förbi modern på ett ganska smidigt sätt. Låter väl ändå som en plan. Får se om jag tar mig till bilskolan också eller om det får bli imorgon, det är ju ganska störigt att modern och bilskolan ligger åt motsatta håll. Men dosan måste jag ju ha.

Igår gick jag och la mig vid halv tre, igen. Fast jag skulle sova vid tolv, vad gick fel? Kan man ju undra. Jag har i alla fall duschat idag, och tittat på Travel Channel. Achivements. Spade.

Varför måste man ha en rubrik på varenda jävla blogginlägg? Jag avlider! Glömmer alltid bort det och när jag kommer på det har jag ingen aning om vad jag ska döpa det till för jag skriver ju bara massa skit i alla fall! Ska börja döpa dem till helt random saker som gör att alla blir jätteförvirrade. Bara för att liksom.

Puss
Trix

Dags att börja leva. För fan.

Nu har jag spenderat en hel del tid med att titta på Travel Channel, som råkar vara min favorit om någon inte visste det. Jag har även kommit fram till att jag är i desperat behov av att göra något vettigt. Jag vill göra coola saker. Övertalningen om Egypten går inte riktigt lika bra som jag hoppats, fader står fast vid att det är ett dåligt land. Men jag måste omvända honom, coolhetsfaktorn är way to high för att missa det här.

Såg även P3 Guldgalan nyss, och Timo är så fin. Jag har en liten thing för hans sprallighet, påminner mig om mig. Amanda Jenssen var ju fantastisk som alltid. Så älskar jag alla små djuren saom cepar när de visar vilka som är nominerade. Värt.

http://2.bp.blogspot.com/_psQV8LyiHWE/R1QtP6JwD7I/AAAAAAAABaw/xAHIqxDYeeo/s1600-R/3941.jpg

Japp. Imorgon ska jag vara aktiv, åka till mamma för att hämta dosan för att åka till pappa och flytta pengar för att åka till bilskolan och fixa det. Hur det nu blir. Allmänt krångligt med andra ord.

Nu lyssnar jag på Spice Girls och diggar. Om en halvtimma ska jag sova, det är dags att jag lägger mig tidigt en dag. Det ska man göra ibland har jag hört.

Puss
Trix

Stora feta jävla gren!

I min hals har det flyttat in en stor fet gren med en massa torr bark på!

Under morronen (04.00 - 06.00) hade jag fått i mig två halstabletter och en alvedon. Jag kom ner till mamma i köket, tårarna sprutade och bara att andas var en ren plåga, men det var ingenting mot anledningen till att tårarna sprutade, jag upptäckte nämligen ett par sekunder försent att jag var på väg att nysa och kunde inte hejde det! Ni förstår inte tortyren!

Det värsta med tabletterna är att de bedövar hela munen, så jag har gått omkring hela dagen och bitit mig i kinderna, men halsen gör fortfarande lika ont!

I skolan har jag suttit i tre timmar och lyssnar på en gubbe som har talat om att man itne ska lita på en radar. Det tog honom helt seriöst tre timmar att säga det.

Kram Bell


Fel dag, tror jag.

Idag kändes som en mindre bra dag när jag vaknade, med tanke på att jag vaknade mitt i natten också av att jag hade så ont i huvudet att jag trodde jag skulle dö. Men nu verkar det ha lugnat ner sig.. Vilket är fruktansvärt skönt.

Funderar starkt på att ta mig till bilskolan och fixa det där nu så att man kan börja på riktigt, det är liksom dags nu. Måste bara lista ut hur man flyttar pengar via telefonbanken eftersom jag var smart nog att glömma dosan hos mamma. Fast man kanse måste veta kontonummer och sånt då, antagligen måste man det. Då kommer det gå åt pipan, utan tvekan!

Jaja, vi får se hur det går. Bell började skolan idag. Vet inte när hon kommer hem. Jag lovade mig själv att jag bara skulle starta datorn och sen gå ner och äta frukost för jag är skithungrig, så blev det givetvis inte. Men så blir det nu! FRUKOST!

Puss
Trix

Hurghada

Nu har jag suttit och letat massor av information om Hurghada, som ligger i Egypten. För jag vill åka dit, och min fader sa inte nej. Han vill åka till ett varmt land, föreslog själv Puerto Rico i Gran Canaria men efter en stund tror jag även han insåg att det var både varmare och coolare att åka till Egypten.

Men hans argument för att inte åka dit är att han vill veta vad han ska göra om han ska åka till ett sånt ställe, ha upplanerade grejer liksom. Så jag tänkte att jag letar väl upp lite grejer man kan planera in då.

Det jag hittade:
Besök i Kairo
Besök i Luxor (Massor av tempel och grejer)
Dykning
Shopping i Sekalla
Rida kamel
Quad Safari (4-hjuling i öknen)
Besök på Giftun Island och därmed Mahmya (ett reservat)
Besök i Down Town/El Dahar
Titta på moskén i Hurghada
Gå på Marinbiologiska muséet

Det var ju ändå en hel del att göra, dessutom måste man ju hinna sola och bada. Gör vi allt det där är två veckor lätt uppbokade! Dessutom kanske jag kan locka honom med att det finns väldigt mycket att ta kort på, med hans fantastiska systemkamera som han är så stolt över. Då kan han testa massa nya vinklar och motiv. Det bästa av allt är ju att jag också kan ta med min och göra samma sak :)

Nu har jag nästan lärt mig att stava till stället jag vill till. Hurghada. Uttalet tar vi en annan gång.

http://static.panoramio.com/photos/original/275414.jpg

http://www.gex.se/bilder/781.jpeg

http://www.gex.se/bilder/782.jpeg

Puss
Trix

Multimiljonär

Nu är jag hemma igen, och på vägen hem från pendeln (ca 15 min) kom jag på hur jag ska bli multimiljonär. Jag ska skapa en marsvin/kaninbur som matar, vattnar och städar helt själv.

Det hade ju varit extremt fiffigt liksom, speciellt det där med att den städar själv för det är ju det som är jobbigt med att ha ett marsvin eller en kanin. Om den liksom är timerinställd, och en viss tid varje dag tömmer en låda som finns i buren (givetvis inte genom att öppna ett hål i botten för då skulle djuret antagligen följa med ner någon gång och det hade ju varit mindre bra..) men den kanske kan vippa sig ut genom en lucka som öppnas samtidigt och är lika stor som lådan. Det går faktiskt att potträna marsvin och kaniner, bara så ni vet.

Sen maten så kan man ha någon slags manick som man fyller på massa mat i och så en viss tid varje dag så släpper den ner en viss matmängd ner i en matskål i buren, eller ja, två gånger varje dag då. Skitfiffigt. Allt detta måste självklart också vara kopplat till en timer.

Vattnet, ja, om man uppfinner typ ett sätt att koppla det direkt till vattenledningarna så att vattnet konstant fylls på medd nytt fräscht vatten.. Fast om den inte dricker tillräckligt fort för att vattnet ska vara bra, det kanske måste finnas en tömningsmanick här med, men så att vattnet typ cirkulerar en gång om dagen kanske. Det hade varit skitbra.



Fattar ni eller?! Jag kommer bada i pengar!
Givetvis ska slangarna från vattnet gå till någon slags timer och vattenrörsaker som kan byta vattnet.. Ehm.. Men det fick inte vara med på bilden, way too complicated. Soptunnan borde ha ett tidsinställt lock också så att det inte luktar. Smart tanke.

Puss
Trix

Clean it up

Om ungefär en timma ska jag bege mig mot pendeln som ska ta mig till fika. Bell är sjuklig, jag håller på att bli frisk. Undrar vad hon gör för fel.

Nu är det i alla fall måndag igen, känns som att den här veckan inte kommer bjuda på så mycket.. Men det blir väl vad man gör det till, jag kanske tar drastiska beslut. Man vet ju aldrig.

Igår skrev jag massor av lappar, med saker jag ska göra. Hade så mycket i huvudet att jag inte kunde sova, men sen när jag skrivit ner allt så kändes det mycket bättre och jag kunde låta bli att tänka på hundra saker samtidigt, vilket resulterade i att jag somnade. Jag är alltid så rädd att jag ska glömma viktiga grejer så jag måste skriva ner det. Nu är mitt huvud tömt för en stund!

Puss
Trix

Puls

Ahh, är så uttråkad. Kan ju lätt bli så när man utstår två händelselösa dagar på rad, men den första behövde jag i alla fall. Imorgon blir det full rulle igen, jag och Bell ska fika med lite vänner, bland annat Isabel som är på besök från London där hon är som au pair. Ska bli trevligt, även om det verkar som vi har ett rätt pressat schema då vi ska träffas vid tolv och tjugo i ett måste Isabel vidare. Lite märkligt planerat, men jaja, så är det väl ibland.

Om jag ska hinna med att gå upp i tid imorgon bör jag nog duscha nu, fast jag är inte ensam hemma längre.. Mamma och Anders kom hem från Teneriffa idag. Så jag får väl vara tyst. Jag fick lite fina grejer dock, så jag klagar inte på deras hemkomst. Två par skor och en sommarklänning. Dessutom behöver jag inte ta hand om katterna längre, woho!

Puss
Trix

Kyla, sjukdom och Blåsningen

Det är svinkallt här i vårat Sverigen, men på någont sätt är det kallt inne men ute känns det snart vår (antagligen för att det inte är lika kallt som i Stockholm). Tims vatten fryser inte även om det är typ 5 minus ute. Jag är fortfarande om än mer sjuk än innan, lever och knarkar rinexin och Läkerol salvi. Jag har inte orkat göra ett skit, mer än att ta hand om mina bebisar, Tim och min nyinköpta Jasminblomma.

Sitter och kollar på Blåsningen i väntan på nästa Johan Falk film (Vapenbröder) som jag tvingar mamma och Ola att kolla på, fast jag behöver inte direkt tvinga, efter förra filmen är de helt galna och sitter konstant och frågar om allt och alla kommer dö i slutet. Sånt man inte kan förtälja. =D

Kram Bell


Zigazig-ah

Idag känns som en dag som är perfekt för filmkväll, jag har ont överallt i hela kroppen utom huvudet, vilket egentligen väger upp så det gör inget att jag har ont. Igår var fantastiskt roligt och vi dansade tills sista pendeln hem gick, vi hade dansat mer annars I tell you!

Nu ska jag äta resten av corngrytan vi gjorde igår, mums. Jag är starving.

Puss
Trix

Pubbla, pubbla!

Ratta taaa rattata daaah!

Vi är på utgång! Om ca en 20 min.. Eller ja. Vi är på pendelgång då. Haha.




Wii Fit är ingen dans på rosor minsann!

Man kan ju lätt tro att det inte är någon träning alls att spela Wii Fit, det är ju ändå ett tv-spel. Så tänkte jag i alla fall. Tills jag hade träningsvärk dagen efter. Inte ens direkt efter jag hade spelat tyckte jag att det var någon vidare träning, men ack så fel jag hade.

Det är ju vad man gör det till, väljer man bara lätta övningar eller inte gör dem ordentligt så är det klart att det inte fungerar. Jag tycker det är som att ha ett litet, inte så avancerat privatgym hemma i vardagsrummet. Definitivt något som passar mig.

Dessutom älskar jag att hula!

http://blogs.dailyrecord.co.uk/gaming/480_Wii%20Fit%20Hula%20Hoop.jpg

På Super Hula Hoop är mitt rekord 820 spins, den ni!

Puss
Trix

Orkideexpert sökes!

Orkideexpert sökes!

Jag behöver hjälp med blomman som förökar sig på sig själv. Ska jag plantera om den och i sånna fall hur??

Den andra blomman är ett mysterium, den ser inte ut som alla andra orkideer och har blommat i snart två år..
Nej den är inte i plast =)

Puss Bell







Mitt rum

Nu har vi kommit till del 2 i serien om förvandlingen av mitt rum.. Både igår och idag har jag blivit grön om händerna, och det är inte så att jag har planterat blommor inte!

Puss Bell



Från damm på näsan till...




Gröna fingrar!

 


Avatar

Med tiningsrubriker som "Förbjuden av Påven", "Gjorde mig deprimerad" och "En hälsofara" men också med "Biosucse", "Fantastisk" och "Tjänade in pengarna på en vecka" så var Bell och Trix och såg Avatar på Bergakungen idag (Självklart i 3D). Med en oväntad inledning visade sig filmen vara den Pokahontasliknade toppenfilm som alla säger.


Bell
Jag tycker verkligen filmen var värd att se. Jag förstår varför den skapat så mycket rubriker överallt. Jag älskar tanken på att människoliknande varelser kan leva så nära naturen och det hade varit underbart att testa det någon gång.

Betyg: 8 av 10 röksvampar

Trix
Jag måste medge att jag var fruktansvärt negativt inställd till Avatar från början, första gången jag såg trailern på reklamen tänkte jag att jag absolut inte skulle se den. Jag skulle ändå inte gilla den. Sen när alla började prata om hur fantastisk den var blev det ännu mer så att jag inte ville se den, jag är en sån person som inte tycker om att gilla saker i efterhand. När hela världen redan har insett hur enastående den är. Men så föll jag för trycket antar jag, bestämde att det var dags och så såg jag den. Ändå. Fast jag inte skulle. Och jag ångrar det inte en sekund.

Avatar var verkligen outstanding, i brist på svenska ord. Jag älskade den. Jag älskade sättet den var gjord på, trots att jag vanligtvis inte tycker om animerat på det sättet. 3D-effekterna var inte så häpnadsväckande, jag blev mer imponerad av Panda Vision på Liseberg, men de var inte dåliga på något sätt. Jag tror jag bara förväntade mig lite mer efter allt prat om det. Handlingen älskade jag också, även om jag inte kunde låta bli att stundvis jämföra den med Pochahontas eftersom jag läst mycket om att de är lika. Vilket de är.

När jag ser filmer som den här så kan jag inte hjälpa att jag hatar mänskligheten och bara vill utrota den med varje centimeter av min kropp. Hata är ett väldigt starkt ord, men jag måste faktiskt påstå att det är så starkt. Anledningen är att människor antagligen hade gjort exakt likadant som i filmen om det hade hänt på riktigt, och det gör mig så frustrerad. Hur kan tankelösa varelser som bara gör saker för att själva vinna på det få så mycket makt? Och framförallt, hur kan de vara så tankelösa? Jag vill krossa dem som små flugor.

Just nu känns det som att jag gärna hade bytt plats med Jake (huvudpersonen). Jag vill mer än något bli en Na'vi och en del av Omaticayafolket, jag vill hoppa omkring och svinga mig i lianer. Jag vill ha deras coola indianmålningar på mig, jag vill ha deras kläder, jag vill rida på en Direhorse. Jag vill flyga på en Toruk och jag vill bli Toruk Macto. JAG VILL VARA EN NA'VI!

(Folk som inte har sett filmen förstår antagligen ingenting av det sista stycket, men tolka det som att filmen var mycket angenäm.)

Betyg:
8 av 10 ponnysar


Nästa biofilm lär bli Snabba Cash eller Alice in Wonderland.


Time to go

Om en kvart ska jag springa till pendeln och åka in till stan med Bell, vi tänkte nämligen titta på den väldigt omtalade filmen Avatar, 3D givetvis. Ska se om den är så fenomenal som alla säger att den är.

Amanda Jenssen är förresten helt lysande. Är helt såld på henne.
På Spotify, Search - Amanda Jenssen

You still know
But you don't know
Let's go home
No one knows

Bikini search

Nu sitter Bell och fixar med något till bloggen.. Vet inte riktigt vad men det blir säkert bra.

Funderar starkt på om det kan vara dags att sova, även om det inte känns som att klockan är tjugo i två. Snarare runt nio eller så.

Har suttit och kollat på kläder en stund nu, och framförallt letat febrilt efter en guldig bikini, hittade ett par men såklart ska de kosta så mycket att det faktiskt inte är värt det. Här är två i alla fall, som jag vill ha. Om någon känner sig villig att införskaffa dem åt mig så har jag absolut inga problem med det!


Från bubbleroom, 500 pix på rea


Från Victoria's Secret, 77 dollar

Puss
Trix

Rosa sockar och fika

Dagen har till största delen spenderats på Espresso House med Petra, mycket catch up och planering pågick under dessa timmar må jag säga.

Innan jag kom till fiket var jag en sväng på Cubus i min väntan på att Petra skulle komma, då hittade jag ett par strumpor jag inte kunde låta bli att köpa. Det gick bara inte. De känns som sånna där gosedjur man bara vill ha som är jättemjuka!



Puss
Trix

World behind my wall

Sitter jag och lyssnar/tittar på för ögonblicket, och det brinner ganska mycket. Det kommer brinna på min vägg också när den är klar, men elden kommer från en drake och det brinner i silver.



Beslut

Trix: Vet du, jag ska aldrig mer analysera.
Bell: Hahahahaha, lycka till!!
Bell: Jag ska aldrig mer bli full på vin!!
Trix: Hahahahahahahah, lycka till :P
Bell: Haha okej, då säger vi väl så då.

Bra planer, hard to achieve though.

Mario Kart Wii

Brasan är släckt och röken är borta, vårat försök att få det varmare resulterade i att vi fick öppna alla dörrar och det blev kallare. Inte okej.

Bell åkte just hem efter att ha lärt sig spela Mario Kart Wii, med stora framgångar måste jag säga! När hon väl fick Quackern (bästa biken) så gick det som en dans, jämfört med innan :P Plötsligt gick det att svänga fantastiskt bra liksom.

http://www.mywii.com.au/img/guide/Mario-Kart-Wii-Preview-5.jpg

http://www.familyfriendlygaming.com/Reviews/2008/Pics/Mario%20Kart%20Wii2.jpg

Puss
Trix

och brandlarmet!

Trix tränar, jag fryser om fötterna.
Innan försökte vi värma upp hennes hus genom att älda, brandlarmet gick igång 7 gånger, nu jag känner mig döv..
Kan någon förklara hur man eldar utan att all rykande rök ryker ut i rummet..? Varför gick det inte uppåt??

Puss
Bell

Döda? Döda.

DATORHELVETET VÄGRAR LADDA UPP BILDER FORTFARANDE!

Är det fysiskt möjligt att bli mer irriterad? Tror inte det. On the verge of destruction.

Puss
Trix

Hosta betyder på väg att bli frisk.

Träningsvärk i magen som gör fruktansvärt ont när jag hostar, så kan det vara ibland. Det är nog dags att sova kanske. Datorn vill fortfarande inte ladda upp bilder, ska testa igen nu... Nepp. Inte den här gången heller.

Om ett par timmar, eller ganska många timmar, så köper jag i alla fall en nunchuk och jag och Bell ska springa runt lite på stan betsämmer jag nu. Det var så länge sen vi gjorde det i Göteborg. Det är liksom dags.

Bjud hem oss och mata oss med fika, då spinner vi och blir glada!

Puss
Trix

Stab

Vem stabar sig själv i ett sår på fingret, som ser misstänkt mycket ut som en nagel, med sin nagel om och om igen utan att lära sig att det finns ett stabsår där?

Jo, det gör jag.

Vem upptäcker att såret finns där från första början genom att staba sig i det?

Jag, såklart.


Fuck vad ont det gör, varje jävla gång.



Puss
Trix

PINSAMT!

Den sista tiden har Bell haft en förmåga att gör bort sig totalt, idag är bara ett litet exempel av MÅNGA! Navtenta, alla sitter helt knäpptysta, böjda över sjökorten. Klockan 10.00 har jag haft min väckarklocka på hela jullovet..!

Med nytt abonemang kom nytt mobilnummer och en ny pinkod, så jag ville inte stänga av mobilen, för då skulle jag inte kunna sätta på den igen förens jag kom hem och kunde kolla koden. Så den blev satt på ljudlös..

Klockan 10.00 (ni fattar vart jag vill komma) sätter larmet på sig.. Hade det varit ett vanligt larm hade det varit helt okej, men nu var det inget vanligt larm..



GOMORRON allesammans och välkommna till MoraTräsks morrongympa, dåååå sätter vi igång..

HÖGER BEN FRAM, HÖGER BEN BAK, HÖGER BEN FRAM OCH SKAKA LITE GRANN,
HOPPA RUNT I RING, DAAAANSA HONKITONG, DEEET VAR ALLT FÖR DENA GÅNGEN

VÄNSTER BEN!!
VÄNSTER BEN FRAM...


Jag sjönk ner på stolen och tänkte inte alls erkänna för halva världen att det var min mobil, men eftersom tentavakten var så ivrig att stänga av mobilen så.. Han tänkte gå och rota i väskorna för att stänga av den själv och det går juh inte för sig. Det var bara att erkänna och gå och stänga av larmet.. Dessutom råkade jag sparka till ett bordsben på vägen dit och ville bara dö.. döö, dööö, dööööööö!


Sol och katt

Hemma igen från Aranäs för ett tag sen, försöker bli av med en översocial katt som bara pälsar av sig när han kommer i närheten.. Funderar på hur man kunnat få så mycket träningsvärk efter att ha spelat ett teve-spel, som i och för sig går ut på att träna, men ändå. Det gör ju ont! Spelade lite till för säkerhets skull.


En av pälstussarna, dock inte den mest påträngande :P Den här vill bara ha mat.. Tjockiskatt!


Sol idag, kallt men sol. I like, det bättrar sig.

Och egenligen ville jag ha en till bild här på tasspår i snön, men datorn har seriösa problem som inte går att lösa tydligen så jag får väl återkomma..

Puss
Trix

Alive and well

Kul att vi typ dog när vi kom hem från Stockholm, plötsligt var vi separerade och Bell behövde plugga medans Trix behövde spela teve-spel. Så kan det vara.

Sitter på Aranäs bibliotek och transporterar Stargate till behövande, det är inte lätt attt vara beroende. När Bell har gjort sin tenta imorgon börjar vi leva igen, jag ska köpa en till nunchuk till mitt Wii och så ska vi spela tills ögonen blöder. Bell måste ju lära sig någon gång.

Puss

Trix

Efterlängtad?

Efter en smula tröghet kommer 2 bilder på kapet, som blev Bells nyårsklänning..


Sjuklingar?

Idag gick vi upp runt två ungefär, då åt vi gröt. Teven blev vår vän, Peter Pan gick på tvåan. Sen sov vi till kvart över sju, makaroner och falafel blev midadgen och nu duschar Bell. Vi ska packa och städa klart, sen blir det nog sova igen innan vi ska åka hem till vår kära stad Göteborg.

Inte en toppendag, båda vaknade med skadat ont i halsen, huvudvärk och övrig pain i countless body parts. Låt oss hoppas att detta är botten för att vara sjuk suger. Antagligen är det dock bara början.. Think happy thoughts!

Äntligen ska vi hem till Göteborg i alla fall!

Vadå taxi? Vi åker privatbuss.

Efter en tur hos Legolas var vi på väg ut, vi träffade Danne och hans vän som hade ett namn men det var inte Edgar och tog en snabbtur till Mc Donalds innan vi var redo för kvällen.

Vi vandrade omkring ett tag tills vi kom till Hötorget där vi gick till en pub som också hade ett namn, ute var det åtminstonde -20 grader så det var en lättnad att komma in, det måste ha varit i alla fall bara -10 eftersom alla gick och drog i dörren hela tiden. Vi satt i baren en stund innan vi gick och satte oss med Danne och vännen igen. Efter en stund befann vi oss vid ett element och två snubbar från Piteå som pratade roligt.

Danne och vännen ville gå vidare så det gjorde vi, till Medis kom vi och väl där så fick vi reda på att Danne och vännen skulle hem om bara en liten stund så vi gick till tunnelbanan istället, åkte till t-centralen och kom fram till att vår första buss inte skulle gå än på åtminstonde två timmar så vi tänkte att vi åker till något random ställe så länge. Nu har vi i alla fall varit i Fittja.

När vi trodde att klockan började närma sig buss åkte vi till Telefonplan, endast för att upptäcka att det var minst två timmar till kvar innan bussen gick. Det slutade med att vi satte oss på en annan buss som gick till Älvsjö station, och när vi kom dit hände det en sak som gjorde att vi trodde vi drömde. Seriöst.

Vi var de två sista på bussen och vi skulle gå av på slutstationen, så helt plötsligt händer det här:
Busschaffören; Vart ska ni åka? Eller ska ni åka pendeltåg?
Trix; Nej, alltså, vi ska till Fru Marias väg men det går ingenting dit på jättelänge så vi bara åker runt...
Busschaffören; Men jag kan köra er dit.. Som en julklapp!

Så han körde oss dit, snacka om att vi tappade hakorna! Helt plötsligt var vi hemma och det blev varmt och det kändes som att vi kanske skulle överleva natten i alla fall.

Busschaffören förstår nog inte vad han har gjort, men vi är honom evigt tacksamma!

Utgång!

Get the party started, tuesday night and we're on!




Hästen och Kaninen

Vi har infört en ny regel, vi ska inte prata öppet om våra privatliv mer utan hålla det för oss själva då det endast resulterar i att det blir pinsamt för någon av oss hela tiden. Så vi pratade om det utan att nämna något som kunde avslöja något när vi var med vår vän Danne. Han drog sina egna slutsatser och hans slutsatser blev våra kodnamn.

Trix lämnar Kaninen bakom sig och bestämmer sig för att det bara är hästen som gäller nu, Bell menar på att Kaninen borde vara Hästen och inte tvärtom. Trix kontrar med att storleken inte har något med saken att göra. Hästen är egentligen Mys och vi är båda överens om att Kaninen inte har något med Knott att göra, däremot känner Bell att hon vill veta mer om Kotten och Trix håller med fast egetligen vill Bell fortfarande veta mer om Kaninen som Trix inte vill veta något alls om. Båda har fått mer än nog av Knott och Skrytarn. Tack gode gud att Sparven vet sin plats, även om det har krävts lite för att visa den. Det intressanta är oftast det som inte är intresserat, eller det som är lite längre bort och svårare att få tag i. Det som är för nära vill man kasta bort.

Det hela uppkom genom att Dannes slutsats var att Trix kanin dött men att hon fått en häst istället. Vilket känns som att det stämmer lite. Förutom delen där hon faktiskt fick hästen.


Geggamoja

Efter att ha suttit uppe nästan hela natten utan att märka det själva (igen) så vaknade vi vid halv tolv och släpade oss upp ur sängen för att påbörja ännu en snöande och spännnade dag i Stockholm.

Vi började den med iordniggörnig och brunch för att sedaan ta bussen  in till stan vid halv två. Efter att ha gått runt i största delen av centrum har vi nu konstaterat att H&M har tagit över den här staden, vart man än gick fanns det minst en av dem, oftast fler. Vi har även konstaterat att det är svnkallt här, fast det borde vi redan veta vid det här laget men vi säger det igen för att det är så jävla kallt. Men vi har trevlligt i alla fall, och det är ju det som räknas. Vi sitter i soffan och äter geggamoja.

SPICE UP YOUR LIFE!


Vasa

Efter ett häftigt uppvaknande klockan tio gjorde vi oss iordning för att åka in till stan och träffa Legolas och Max som vi skulle gå på museum med. Som trogna Ostindiefarare måste vi givetvis kolla in skeppen i Stockholm också, så vi tittade då på Stockholms stolthet Vasa. Dessvärre var belysningen ganska kass och vi har inget photoshop här så det blev inte så bra bilder.

När vi hade varit på muséet skulle vi till några holmar med båtar men det var mer eller mindre stängt så vi bestämde café istället, det var ett kasst café där man fick lite för pengarna (!!) dessutom var det svinkallt där inne och snubben körde ut en om man satt där för länge. Efter inte allt för lång stund åkte vi hem till Legolas istället där vi kollade på film, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (såklart).Efter filmen åkte vi hem, lagade god mat och tittade på film.

Enjoy!



Nyår..

..  Ja, hur ska man börja en sån här historia?

Dagen började med att Trix inte mådde så bra för Stockholm hade typ matförgiftat henne eller nått, Bell däremot var taggad som fan och släpade runt Trix för att få fart på henne, inte uppskattat från den sämre mående sidan. Men vi blev klara i alla fall och tog oss till den lilla förorten (har vi numera fått lära oss att det är från säkra källor) Orminge.

Där träffade vi Max som tog oss till en ille med hatt som vi åt mat hos, där träffade vi även Legolas och konstaterade att vi inte riktigt passade in bland Max vänner. När vi ätit klart hade vi lyckats få i oss både ett och två och fem glas vin, dessutom delat på den första champagneflaskan, sen bar det av mot bussen som skulle ta oss till ett enligt Max skitbra ställe med utsikt över fyrverkerierna. Så dit åkte vi.

Tolvslaget firade vi isär p.g.a vissa irriterande distraheringar som hade tankar om att det fanns något som hette "nyårskyss". Vi har nu kommit fram till att det är bullshit därför att man ska kyssas under mistlar på julen inte under fyrverkerier på nyår när man är full. Den andra champagneflaskan öppnades i alla fall och vi lyckades väl få i oss några klunkar innan vi insåg att vi nog inte skulle ha mer och Bell fick Trix att lova att skydda champagneflaskan med sitt liv. Det var en tung jävla flaska ska ni veta.

Legolas som knarkar medicin och därför inte förtärde någon alkoholhaltig dryck tog hand om oss och visade vägen. Vi bästämde oss i absolut sista sekund för att lyda Legolas och följa med hem till Calle på hans hemmafest, där var det livat vill jag lova. Har aldrig stött på en så ljudisolerad lägenhet förut, stängde man ytterdörren så hörde man inte ens att det spelades musik där inne men kom man in så förstod man inte hur det kunde missas utifrån.

På väg till Calle mådde Max inget vidare bra och bestämde sig för att hiva ur sig maginnehållet i en lagom placerad papperskorg på tunnelbanestationen, ganska ofräscht om ni frågar oss.

Vi occuperade i alla fall en säng och låg kvar där till Adam kom, vi hade sen innan bestämt oss för att bitchslapa honom för att han dissat oss tidigare. Vi kan väl lugnt säga att det misslyckades totalt då Bell inte orkade lyfta handen eller knappt ens titta på honom och Trix försök resulterade snara i något slags smekande. Snacka om oflyt.

Efter att vi hade legat där ett tag var Legolas tvungen att åka hem för att låsa upp dörren för sin syster så vi bestämde oss för att också åka hem. Vi landade hemma hos Max efter en 17-årig bussresa och vi lämnade hans hus när Bell var kapabel till att gå igen, vi åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen.



Puss
Bell & Trix


RSS 2.0