Lördag ombord!

Lördag morgon och klockan ringer 05.30. Hoppar upp som en zombie och gör allt och inget samtidigt innan man tar cykeln hem till Trix. Efter ett snabbt konstaterande om att kokosen fortfarande smakar skit men att den gula inte är lika hemsk som de andra cyklar vi tillsammans till Hede station och hoppar på tåget mot dagens äventyr!


Götheborg är en pampig syn utan alla "persienner", "draperier" och täckställningar, när vi kom på kajen satt redan masterna där de ska och några rår var på väg upp mot himmelen. Vi hann kaffa lite tillsammans med massa underbara människor och ställde kakorna hos kocken Paul innan vi hade en samling för att gå igenom dagens och de närmaste veckornas arbete.

Skeppet ska bli riktigt fint inför en kommande händelse som ni kommer få höra mer om sen, så vi spenderade dagen med att "gå upp det som var kvar" på masterna och råna i gångspelet (ni vet dendär runda grejen alla pirater springer i på film)! Vi fick ett Mission inpossible av Emil, som tyckte att vi skulle klä Elefantbetarna (Fockhalsdävertarna), men grejerna var inte där, sådärför blev det impossible. =D

Solen sken hela dagen och vi var alla på ett underbart humör, man saknar alla Ostmäniskor när man inte träffas så ofta. En annan grej är det jag tror att alla har längtat efter.. Mat!! Tiofika, lunch, trefika och middag. Dessvärre skulle jag guida mellan 12 och 15, och Trix skulle göra sitt skolarbete och dokumentera mig på jobbet med hjälp av sin kamera. Vi har ju nämligen världens bästa jobb!


Solen gör inte bara oss som jobbar varma, den drar fram alla mörka vinterkalla själar och tänder nyfikenheten hos allt den vidrör! Under eftermiddagen välde det in runt 100 glada besökare som ville titta på skeppet och se vad vi höll på med.. Spännande!

När öppet skepp stängde för dagen hade vi bestämt att vi skulle Fira Hasse som fyllt år och spela bowling på kvällen, så efter trefikat och lite arbete åt vi middag och begav oss till Bowlinghallen!

Puss
Bell & Trix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0