Bowling!

Vi var runt 15 personer som samlats vid bowlinghallen för att fira Hasse som fyllt år och därför anlände med en ögonbindel och blev väldigt glad när han insåg att vi skulle spela bowling och att alla som var där var där.

Vi delade upp oss i tre olika lag som skulle spela på varsin bana. Bell, Trix, Björn och Robin var i samma. Vi kan väl säga att det började lite sådär för allihop, Robin låg på topp med Björn tätt efter sig, Bell var trea (!) och sist låg Trix då starten inte var hennes vän överhuvudtaget. Dock bubblade tidigare dolda och högst omedvetna talanger upp, Trix slog första striken på vår bana och var med ens ikapp Robin och Björn i en kamp om vinnartiteln.

Då Trix talanger fortsatte arta sig och hon tog ledning ganska stort satsade Björn och Robin på att försöka få stilpoäng snarare än riktiga poäng. Björn lyckades väl mindre bra ens när han försökte vara seriös då hans klot av någon anledning bestämde sig för att åka i rännan efter halva vägen typ varje gång, Robin gjorde två strikear på rad och ingen märkte det, då blev han ledsen eftersom alla märkte när alla andra gjorde något bra. Han förlät oss tror vi.

Poängmässigt vann Trix i att ha mest poäng och Bell vann i att ha minst, så vi är båda vinnare på olika sätt. Man skulle kunna säga att Björn och Robin är de enda förlorarna i det här spelet ;) Efter bowlingen tog vi oss upp till övervåningen där de hade en restaurang som vi satt på och diskuterade allt mellan himmel och jord, mest olika lekar som gick ut på att man skulle vara klurig. Det gick mindre bra för Bell och Trix men det roligaste var att titta på Björn som blev "förbannad" när han inte kom på hur det var! Bell kom på hur en av lekarna funkade, viskade det till Trix som analyserade det och insåg att det stämde, dock hade Bell glömt att hon kommit på svaret och ingen av oss framstod som speciellt smart.


http://lumbertonbowl.com/images/elements/bowlingStrikeHighRes.jpg
Snipp snapp snut, så var bowlingen slut!
Bell & Trix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0