Numerologi

Trix

Analys:
december 18
1 + 2 = 3 1 + 8 = 9
1991
1 + 9 + 9 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2
Slutresultat
3 + 9 + 2 = 14 = 1 + 4 = 5
Livsväg 5, den ideala coachen:
Femmor är människor som älskar förändringar. De är beredda att kasta sig in i nya saker och gör det med stor entusiasm. Att ha förutfattade meningar om andra försöker de undvika, istället försöker de se det positiva i alla de möter.

Har du livstalet 5 så har du ett stort behov av att känna dig fri. Du har en mångsidighet som de flesta saknar och tar för det mesta livet med en klackspark. Ditt goda humör och snabbtänkta intellekt motiverar ofta andra människor och detta medverkar till att du många gånger står i centrum när du träffar dina vänner. Du avskyr bråk och gräl och för att lösa en konflikt föredrar du att diskutera. Dessutom utstrålar du en sexuell dragningskraft.

Brist på tålamod kan ligga dig till last och om du inte känner dig tillfreds med dig själv kan du lättare än andra börja missbruka sex och droger. De flesta med livstal 5 brukar hamna i denna riskzon någon gång i sitt liv men de som är medvetna om sina begränsningar klarar av att hålla det under kontroll.

Bell

Analys:
april 25
4 = 4 2 + 5 = 7
1990
1 + 9 + 9 + 0 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1
Slutresultat
4 + 7 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3
Livsväg 3, den obotliga exhibitionisten:
Treor är mycket kreativa och älskar att ha folk omkring sig. De är färgstarka personer som nästan alltid är glada. De har lätt för att lära sig nya saker och verkar alltid ha turen på sin sida. Men de tröttnar snabbt och vill att det ska hända nya saker hela tiden.

Har du 3 som livstal så älskar du säkert livet. Att anordna fester är något som du är expert på då du är utåtriktad och gillar att hålla igång. Du går alltid in i ett nytt projekt med nyfikenhet och positiva tankar. Detta brukar uppskattas av andra och därför ses du vanligtvis som en bra samarbetspartner. Din kreativitet har du behov av att uttrycka på något sätt och din fantasi underlättar det för dig. Du har även lättare än andra att tjäna pengar, men du är samtidigt medveten om att pengar inte gör dig lycklig.

Om det inte händer något kul så blir du ofta uttråkad och rastlös. Att vara ensam är något som du försöker undvika och om du trots allt blir det, så kan du bli apatisk. Du bör se upp så att du inte blir utbränd.




Kärleksnumerologi


Karaktärstal Fem:
Personer med karaktärstalet fem har ofta många romanser bakom sig som inte lett till till något mer. Femmor gifter sig dock i regel bara än gång.


Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.

Kompatibilitetsanalys för Livstal 5 och Livstal 3
Trean och femman brukar ofta attraheras av varandra på ett tidigt stadium. Att båda är lagda åt det romantiska hållet brukar bädda för en mycket kraftig och varaktig passion. Förhållandet som uppstår har därmed fått en bra start och fortsättningen brukar inte sällan sluta i äktenskap. Många gånger upptäcks ett gemensamt intresse som musik, kultur eller historia som för parterna ännu närmare varandra. Det enda som kan vara negativt är att trean ibland har ett förhållande bakom sig där känslorna inte riktigt har försvunnit. Om trean får bearbeta detta så försvinner snart problemen.

Samstämmighet: 80%


Awesome. Haha. Testa själv, http://www.ditthoroskop.nu/se/numerologi.htm

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag är också nummer fem :)

2010-06-17 @ 03:55:43
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Borgert

Oj da. Jag fick nummer 4, den principfasta. 4 är Kinas olycksnummer. Det bokstavligt talat betyder DÖD. Kanske inte så bra... Annars så var jag praktisk och målinriktad, vilket stämmer bra in på mig. ^^ Haha, beslutsångest? Det är mitt mellannamn. (Btw, ett bra band är Danger Is My Middle Name. Här är deras MySpace: http://www.myspace.com/dimmn Lyssna på "Revenge on the Radio" ;D)

2010-06-22 @ 21:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0