Stenpiren

Ja nu har vi legat här på Stenpiren sen i måndags, och det känns lite som om rutinerna börjar komma igårng. Helt på rutin blir det antagligen itne förens nästa vecka, men vi är på god väg! Bell vågar nästan påstå att de engelska guidningarna numera känns alldeles precis lika bra som de svenska, om inte bättre för det är enklare att hålla tiden.

Igår hade vi personal/avskedspartaj. De som skulle mönstra av Götheborg satt i serveringen och åt räkor, och senare kom fler från projekt Ostindiefararen och det blev en hellyckad kväll som (för Bell och Trix) slutade hemma hos nya förebilden Anna klockan 03.30. Anna är alltid redo för gäster, på dörren hängde en skyllt med texten: En god vän är alltid välkommen, och med ett lager av nya tandborstar i badrummet, redo att användas.!

Idag har Trix varit ledig men suttit vid landgången hela dagen, Bell har varit ute på den första roddturen som Kapitään med de fem roddarna. Det var sjukt spännande första gången man skulle ta sig under den superlåga bron och det var kul att vinka till alla nyfikna människor på kajerna.

Imorron är rodden på bloigt allvar med de första betalande passagerarna! :D

Arr, Captain Lady Bell!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0