Hästen och Kaninen

Vi har infört en ny regel, vi ska inte prata öppet om våra privatliv mer utan hålla det för oss själva då det endast resulterar i att det blir pinsamt för någon av oss hela tiden. Så vi pratade om det utan att nämna något som kunde avslöja något när vi var med vår vän Danne. Han drog sina egna slutsatser och hans slutsatser blev våra kodnamn.

Trix lämnar Kaninen bakom sig och bestämmer sig för att det bara är hästen som gäller nu, Bell menar på att Kaninen borde vara Hästen och inte tvärtom. Trix kontrar med att storleken inte har något med saken att göra. Hästen är egentligen Mys och vi är båda överens om att Kaninen inte har något med Knott att göra, däremot känner Bell att hon vill veta mer om Kotten och Trix håller med fast egetligen vill Bell fortfarande veta mer om Kaninen som Trix inte vill veta något alls om. Båda har fått mer än nog av Knott och Skrytarn. Tack gode gud att Sparven vet sin plats, även om det har krävts lite för att visa den. Det intressanta är oftast det som inte är intresserat, eller det som är lite längre bort och svårare att få tag i. Det som är för nära vill man kasta bort.

Det hela uppkom genom att Dannes slutsats var att Trix kanin dött men att hon fått en häst istället. Vilket känns som att det stämmer lite. Förutom delen där hon faktiskt fick hästen.


Kommentarer
Postat av: daddy

2010-01-06 @ 00:51:15
Postat av: Daddy Ohhhhh... Dhoooooohhh

Och hur skall jag tolka detta??

Kanske slipa yxan o kniven eller ladda hagelgeväret??

2010-01-06 @ 00:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0