Jakten

Efter bowlingen sprang vi runt i hela Göteborg i jakten på ett café med sju lediga platser bredvid varandra, det var inte det lättaste vi gjort klockan fyra på en lördag. Till slut hittade vi ett, vi fikade och hade trevligt ett tag innan vi skildes åt och det bara blev Bell och Trix kvar.

Vi begav oss in i Nordstan då vi höll på att avlida för att det var så kallt ute. Trix var ute efter en festväska och vi hittade skylten "Halva REA-priset" inne på Åhlens. Saliga av lycka skuttade vi dit och började ivrigt rota efter den perfekta väskan. Bell drog första vinstlotten och fann sig en marinblå tygväska som passade skolan. Trix hittade sin lilla svarta festväska strax efter och väskletandet var över.





Bell var i stort behov av en ny mascara så vi skulle ta oss till andra sidan Nordstan. Dock hejdades vi av något häpnadsväckande. Fast det har hänt förut. Men ändå. Det var en snubbe som hoppade stavhopp mitt i allt! Vi kollade när han hoppade, och missade, sen gick vi till H&M och inhandlade en mascara. Sen åkte vi hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0