Bowling!

Idag har vi bowlat. Vi träffade Joanna, Louise och Isabel med syster vars pojkvän var med för att sedan bege oss till Valhalla Bowlinghall.



Vi delade upp oss på två banor och Bell, Trix och Louise hamnade på samma. Vilket betyder att vi bara tänker räkna vem som vann utifrån vår bana. I första serien tyckte Bell att hennes klot behövde ganska många besök i rännan medans Trix och Louise samlade på sig lite poäng, Bell lyckades med en spärr (ganska många gånger lyckades hon med att bara ha en kvar, den stod dock kvar likväl när hon slagit sitt andra slag). Trix lyckades med en riktig strike och x antal andraslagsstikear, som vi väljer att kalla det. Även om det egentligen heter spärr.



I andra serien öppnade Bell med sin första strike, det gick inte lika bra för Trix och Louise som börjat med att sikta på rännan, tydligen. Sen förvånade Bell med ännu en strike på sitt andra slag och tro det eller ej, men på tredje slaget kom det en strike till! Tre på rad! Woho! Sen tog det dock stopp och hon tog några små rännbesök igen. För Louise gick det väl mindre bra (hon slog till och med sämre än Isabel, och då är det illa ;)). Trix höll väl sig på en medelmåttig nivå resten av den här serien..



(På bilden där vi ser helt cepe ut så sjunger vi faktiskt)


I första serien vann Trix, andra vann Bell. Totalen vanns av Trix som hade 191 poäng, mot Bells 187, så det var inte långt ifrån! På andra banan vann Joanna med sina överlägsna 298 poäng (!!!). Detta är anledningen till att vi inte räknar med deras resultat, speciellt med tanke på att de andra i den gruppen hade mer poäng än oss också, utom Isabel då.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0