Stockholm

Nu är vi äntligen här, efter en tågresa på tre timmar och sju extra minuter i Skövde på grund av en krånglande dörr. Stockholm. Sveriges fantastiska hufvudstad. Eller baksidan av Sverige, välj själv.

Väl av tåget sprang vi hit och dit för att hitta någonstans att köpa SL-kort så att vi kunde ta oss runt, det blev ett hejvilt åkande i rulltappor och diverse vanliga trappor med skadat tunga väskor innan vi hittade ett SL-center som lyckligtvis gick ganska snabbt att avklara. Sen blev vi förvirrade men hittade tillslut rätt tunnelbana med lite hjälp, vi är inte så bra på att läsa uppenbarligen. Vi hoppade av tunnelbanan vid Telefonplan för att byta till en buss som skulle ta oss till Fru Marias gata, men bussen kom inte fören om 20 minuter så vi beslutade oss för att hitta mataffären som skulle ligga i närheten, Matbiten hette den och vi köpte mjölk. Sen tog bussen oss nästan hela vägen hem, det blev lite vimsigt när vi skulle hitta rätt nummer på huset men vi lyckades i alla fall hitta rätt. Dock endast för att upptäcka att all snö som tidigare legat på taket hade trillat ner på trappan och vi var tvugna att skotta oss fram till dörren. En väldigt fin trappa ovanpå trappan tillverkades även, antagligen kommer vi behöva skotta ännu mer för att inte dö där.

Nu har vi kommit in och hittat det mesta som behövs, tog ett tag att hitta frysen till exempel. Och att komma på hur spisen fungerade. Sitter just nu i soffan med datorn, tittar på Simpsons på teven och värmer oss med element på högsta värmen, brasa i full fyr och filtar och täcken runt oss. Mys.

Imorgon börjar äventyren!

Puss
Bell & Trix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0